Buzz

Εμπρός για τον Αρη! Δυο καινούρια τρέιλερ για τη «Διάσωση» του Ριντλεϊ Σκοτ

στα 10

Είχαμε πεισθεί ήδη, αλλά οι καινούριες εικόνες από το «The Martian» μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο.

Flix Team
Εμπρός για τον Αρη! Δυο καινούρια τρέιλερ για τη «Διάσωση» του Ριντλεϊ Σκοτ

Αγαπάμε πάντα τον Ρίντλεϊ Σκοτ όταν κάνει επιστημονική φαντασία, ακόμη κι όταν δεν του πετυχαίνει απόλυτα (όπως στον «Προμηθέα») αλλά η «Διάσωση» μοιάζει να είναι μια από εκείνες τις περιπτώσεις που τα υλικά λειτουργούν σωστά. Οχι μόνο για μια sci-fi περιπέτεια αλλά και για ένα δυνατό ανθρώπινο δράμα.

Βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Άντι Γουίαρ, η «Διάσωση» αφηγείται την ιστορία του αστροναύτη Μαρκ Γουάτνι, ο οποίος, κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Όμως, ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.

the martian 607

Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.

Δείτε πιο κάτω δυο νέα τρέιλερ της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες (και σε 3D) την πρώτη Οκτωβρίου από την Odeon.



Διαβάστε ακόμη: