Buzz

«The Grandmasters»: μερικές ακόμη grand εικόνες

στα 10

Με την ημερομηνία εξόδου της πολυαναμενόμενης ταινίας του Γουόνγκ Καρ Βάι στην Κινα να πλησιάζει, βλέπουμε όλο και συχνότερα εντυπωσιακό, ενθουσιαστικό υλικό από το φιλμ. Θέλουμε κι άλλο.

«The Grandmasters»: μερικές ακόμη grand εικόνες

Καθυστερημένο τόσο εντυπωσιακά όσο και το θέαμα που υπόσχεται το φιλμ του Καρ Βάι βγαίνει επιτέλους στις αίθουσες ης Κϊνας τον Δεκέμβριο κάτι που μεταμορφώνει σχεδόν σε βεβαιότητα την υποψία πως η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Βερολίνο τον Φεβρουάριο, πόσο μάλλον αφού ο σκηνοθέτης της θα είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ.

Αρκετές ταινίες έχουν γίνει για το θρύλο του Κουνγκ-Φου, Ιπ Μαν. Σκηνοθέτες όπως οι Ντόνι Γιεν και Γουίλσον Γιπ έχουν προσπαθήσει να αποτυπώσουν τον Μεγάλο Δάσκαλο στο πανί. Περιμένουμε να δούμε τη ματιά του Καρ Γουάι, ο οποίος έχει στρώσει εδώ και χρόνια τον Τόνι Λιουνγκ σε εντατικά μαθήματα για να είναι έτοιμος για τον απαιτητικό ρόλο.

Η Ζανγκ Ζιγί θα ερμηνεύσει τη γυναίκα του Ιπ Μαν και ... μέχρι εκεί γνωρίζουμε, αφού οι μανδαρίνικοι υπότιτλοι στο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει δεν μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε περισσότερα πράγματα για την πλοκή απ όσα ξέρουμε ήδη, αλλά δεν χρειάζεται στ΄αλήθεια. Το φιλμ υπόσχεται κάτι αληθινά θεαματικό και αυτά τα character banners που μόλις κυκλοφόρησαν συνεχίζουν να μας το υπενθυμίζουν...

2

2

2

2

2