Buzz

Ο ακριβοθώρητος Τέρενς Μάλικ συζητά με τον Μάικλ Φασμπέντερ και τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ σε ένα 30λεπτο βίντεο – Δείτε το!

στα 10

Σε μια από τις σπανιότατες δημόσιες εμφανίσεις του, στο Φεστιβάλ του SXSW, ο Τέρενς Μάλικ μίλησε για το «Song to Song» που έκανε εκεί την πρεμιέρα του, αλλά και για τον αντισυμβατικό τρόπο δουλειάς του.

Ο ακριβοθώρητος Τέρενς Μάλικ συζητά με τον Μάικλ Φασμπέντερ και τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ σε ένα 30λεπτο βίντεο – Δείτε το!

Ο σκηνοθέτης του «Badlands» και του «Δέντρου της Ζωής» έχει υπάρξει ένας από τους πιο ακριβοθώρητους σκηνοθέτες στην ιστορία του σινεμά, έχοντας δώσει ελάχιστες συνεντεύξεις κατά τη διάρκεια της αλλόκοτης καριέρας του, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμα και οι φωτογραφίες του αποτελούν συλλεκτικά κομμάτια.

Ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό έχει αποτολμήσει μερικές σποραδικές εμφανίσεις σε κινηματογραφικές διοργανώσεις, ενίοτε απροειδοποίητα και πάντοτε χωρίς φανφάρες, παραμένει γεγονός ότι οι βιντεοσκοπημένες εμφανίσεις του είναι τόσο συχνές όσο και αυτές του τέρατος του Λόχνες.

Κι αυτό είναι που κάνει ακόμα πιο αξιοσημείωτο το βίντεο που κυκλοφόρησε, με τον ίδιο να συζητά με τον Μάικλ Φασμπέντερ και τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ για την τελευταία του ταινία, «Song to Song», αλλά και για τον ιδιόρρυθμο τρόπο δουλειάς του εν γένει.

Διαβάστε ακόμη: Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρούνι Μάρα, Μάικλ Φασμπέντερ και Πάτι Σμιθ σε σκηνές από το «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ

Michael Fassbender 607

Το «Song to Song» έκανε την περασμένη Παρασκευή την παγκόσμια πρεμιέρα του, ανοίγοντας το Φεστιβάλ του SXSW στο Οστιν του Τέξας, με τον ίδιο τον Μάλικ να λάμπει δια της απουσίας του στην επίσημη προβολή της ταινίας.

Την επόμενη μέρα, όμως, ο σκηνοθέτης εμφανίστηκε σε μια συζήτηση ανοιχτή στο κοινό (η οποία επίσημα είχε ανακοινωθεί ως μια συζήτηση για την ταινία με τον Φασμπέντερ, και με συντονιστή τον Λινκλέιτερ), όπου ο Μάλικ αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι το φιλμ θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μίνι σειρά, καθώς το αρχικό cut έφτανε τις 8 ώρες, μίλησε για τις ανορθόδοξες αυτοσχεδιαστικές μεθόδους του και τα απαιτητικά, ασταμάτητα γυρίσματα

Πατήστε το play για να δείτε ολόκληρο το σχεδόν 30λεπτο βίντεο παρακάτω. Δεν πρόκειται και για την καλύτερη ποιότητα, αλλά ας μην είμαστε αχάριστοι!


Διαβάστε ακόμη