Industry

Στο διάστημα κανείς δεν μπορεί ν’ ακούσει τις κραυγές σου. Ούτε στο IKEA

στα 10

Καθώς το «Gravity» του Αλφόνσο Κουαρόν γίνεται ποπ φαινόμενο, ένα viral βίντεο περιγράφει ξεκαρδιστικά μια περιπέτεια επιβίωσης, όχι στο διάστημα, αλλά στο… ΙΚΕΑ!

Στο διάστημα κανείς δεν μπορεί ν’ ακούσει τις κραυγές σου. Ούτε στο IKEA

Οσοι είδαν το «Gravity» του Αλφόνσο Κουαρόν ένιωσαν στην καρδιά και στο στομάχι τους την αγωνία, την απελπισία του να βρίσκεσαι μόνος, χαμένος και χωρίς δυνατότητα βοήθειας, στην απεραντοσύνη του διαστήματος. Μήπως το συναίσθημα σας φάνηκε οικείο; Μήπως σας έφερε στο νου τον ίλιγγο που νιώσατε περιπλανώμενοι στους διαδρόμους του IKEA, χωρίς αίσθηση προσανατολισμού, χωρίς υπαλλήλους να σας δώσουν οδηγίες, χωρίς ίχνος… σιωπής, από τα μωράκια που κλαίνε παρατημένα στα καρότσια τους; Ο νεοϋορκέζος κωμικός Ντάνιελ Χάμπαρντ «μεταφράζει» το τρέιλερ του «Gravity» σε μια μέρα αγωνίας στο IKEA, όπου πασχίζει να βρει τη φίλη του αλλά δεν τα καταφέρνει και το ρίχνει στα σουηδικά κεφτεδάκια. Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα πάτε στο ΙΚΕΑ, κρατήστε σφιχτά το χέρι του φίλου ή της φίλης σας και… don’t let go!

Απολαύστε το βίντεο «Alfonso Cuaron’s IKEA» και διαβάστε τη γνώμη του Flix για το «Gravity» και ό,τι περισσότερο χρειάζεται να ξέρετε για την ταινία εδώ.