Buzz

Η Σοφία Κόπολα φέρνει τα Χριστούγεννα

στα 10

Η Σοφία Κόπολα γυρίζει τέσσερα χριστουγεννιάτικα διαφημιστικά για την GAP, παρουσιάζοντας τις γιορτινές μέρες όπως στις ταινίες της: αμήχανες, παρεξηγημένες και γεμάτες αγάπη.

Η Σοφία Κόπολα φέρνει τα Χριστούγεννα

Εμείς το έχουμε δηλώσει: θέλουμε Χριστούγεννα με τον Μπιλ Μάρεϊ και τη Σοφία Κόπολα. Οσο όμως εμείς περιμέναμε την αγαπημένη μας σκηνοθέτη να ετοιμάσει ένα τηλεοπτικό Christmas special, όπου ο Μάρεϊ θα τραγουδά τα κάλαντα, εκείνη έφερε ήδη τα Χριστούγεννα! Η γνωστή εταιρία ρούχων GAP της ανέθεσε να γυρίσει τα διαφημιστικά τους σποτάκια που παρακινούν τους καταναλωτές να αγοράσουν δώρα από τα καταστήματά τους για την οικογένειά τους.

«Ακόμα κι αν δεν τους καταλαβαίνετε, κάντε τους δώρο από τα GAP» είναι το μότο της Gap's Dress Normal καμπάνιας, το οποίο κολλάει άψογα με την ματιά της Κόπολα στην οικογένεια και τις σχέσεις: μέσα στην φορετή παραδοσιακή ατμόσφαιρα, αμήχανοι νέοι προσπαθούν να βρούν το χαμένο christmas spirit. Προεφηβικοί έρωτες για τη σέξι θεία, φοιτητές που επιστρέφουν στο σπίτι για διακοπές, ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ζει τα χριστούγεννα ακόμα και στην Chinatown, ένα αγοράκι που του έχεις δώσει τον κόσμο γιατί του χάρισες ένα καραόκε, πολλά πολλά πολλά μάλλινα καρό πουκάμισα και ζεστά πουλόβερ να δηλώνουν τη θαλπωρή με την ούγια.

«Η Σοφία μετέφερε ιδανικά την οικογενειακή εικόνα της GAP στην οθόνη» δήλωσε ο Σεθ Φάρμπαν, διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρίας. «Η ίδια η Σοφία είναι fashion icon και μας βοήθησε πολύ με το πώς πρέπει να εντάξουμε τα ρούχα μας στην εορταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα...»

Τα τέσσερα σποτάκια (με τίτλους «Gauntlet», «Mistletoe», «Crooner» και «Pinball») ενισχύουν οι μουσικές που επιλέγει η πάντα ανήσυχη σ' αυτό τον τομέα σκηνοθέτης: «I Got Stripes» του Τζόνι Κας, «I'm Not Ready for Love» των The Promise, «Cry» του Τζόνι Ρέι και «Deep Down» από τους Hazel and the Jolly Boys.

Δείτε τα:

.

.

.

.

Διαβάστε ακόμα: