Buzz

Σύντομα θα πέσει το πρώτο χιόνι... Θα το φέρει ο Μάικλ Φασμπέντερ

στα 10

Ο «Χιονάνθρωπος» τού Τόμας Αλφρεντσον, βασισμένος στο συναρπαστικό best-seller του Τζο Νέσμπο, φέρνει το κρύο στις οθόνες, στις 12 Οκτωβρίου.

Flix Team
Σύντομα θα πέσει το πρώτο χιόνι... Θα το φέρει ο Μάικλ Φασμπέντερ

«Εχει σίγουρα το ύφος ενός scandi-noir, είναι πολύ πλούσιο και ενδιαφέρον και νομίζω ότι θα είναι πολύ τρομακτικό, θα έχει μερικές σκηνές που θα σε κρατάνε στην άκρη της θέσης σου. Εν τούτοις κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι ότι ο Χάρι Χόλε είναι μια μάλλον ατελής ιδιοφυΐα σε ότι αφορά τη δουλειά του. Είναι ένας εξαιρετικός ντετέκτιβ, αλλά είναι γεμάτος ελαττώματα. Είναι πολύ ανθρώπινος.» Ετσι προσεγγίζει ο Μάικλ Φασμπέντερ το ρόλο του, στον «Χιονάνθρωπο» του Τόμας Αλφρεντσον, που έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου, από τη UIP.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη τού Flix με τον Μάικλ Φασμπέντερ: «Θα έπρεπε να κρατάω το στόμα μου κλειστό συχνότερα!» Ομως ο Μάικλ Φασμπέντερ τα λέει όλα στο Flix»

The Snowman 607

Στην κινηματογραφική μεταφορά τού «The Snowman», του πιο hot αστυνομικού μυθιστορήματος της εποχής, ο Μάικλ Φασμπέντερ υποδύεται, στο φιλμ, έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ήρωες του Νορβηγού συγγραφέα Τζο Νέσμπο, τον Χάρι Χόλε (Χόουλ στην αγγλόφωνη ταινία), πρωταγωνιστή σε δέκα βιβλία του, έναν αστυνομικό τον οποίο το Σώμα στο Οσλο θεωρεί από ιδιοσυγκρασιακό ως επικίνδυνο. Το best-seller του Νέσμπο διασκεύασαν για το σινεμά οι Χοσεΐν Αμινί («Drive», «Τα Δύο Πρόσωπα τού Ιανουαρίου») και Πίτερ Στρόαν («Το Χρέος»).

Δείτε ακόμη: «Ο Χιονάνθρωπος»: Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου, λίγο πριν έρθει ο Τζον Νέσμπο στην Αθήνα

The Snowman 607

Τη σκηνοθεσία τού «Χιονάνθρωπου» αναλαμβάνει, ταιριαστά, ο πιο δυναμικός, μυστηριώδης κι ατμοσφαιρικός Σκανδιναβός σκηνοθέτης των ημερών μας, το Τόμας Αλφρεντσον του «Ασε το Κακό να Μπει» και του «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι», σενάριο που έγραψε επίσης ο Στρόαν, διασκευάζοντας Τζον Λε Καρέ. Και, όπως είναι φυσικό, ο «Χιονάνθρωπος», για χάρη της αυθεντικότητας, γυρίστηκε στη Νορβηγία.

Δείτε ακόμη: Ο Μάικλ Φασμπέντερ κυνηγά serial killer στο ανατριχιαστικό πρώτο τρέιλερ του «The Snowman»

The Snowman 607

Η ιστορία θέλει τον Χάρι Χόλε τού Μάικλ Φασμπέντερ, τον επικεφαλής μιας επίλεκτης ομάδας τής αστυνομίας, να διερευνά την εξαφάνιση ενός θύματος που συμπίπτει με το πρώτο χιόνι: ο Χάρι φοβάται ότι πρόκειται για χτύπημα ενός serial killer που, μετά από πολλά χρόνια, έχει έρθει ξανά στην επιφάνεια. Με τη διστακτική βοήθεια μιας ευφυούς (και πανέμορφης Σάρα Φέργκιουσον) νεοσύλλεκτης, ο ντετέκτιβ αγωνίζεται να συνδέσει υποθέσεις δεκαετιών με την καινούρια εξαφάνιση, ελπίζοντας ότι θα προλάβει τον δολοφόνο, πριν αυτός ξαναχτυπήσει, με το επόμενο χιόνι που θα πέσει.

snowman poster gr 607

Μαζί με τον Μάικλ Φασμπέντερ και τη Σάρα Φέργκιουσον, το καστ συμπληρώνουν η Σαρλότ Γκενσμπούργκ, ο Τζέι Κέι Σίμονς, η Κλόι Σεβινί και ο Βαλ Κίλμερ. Κι εάν όλα πάνε καλά, αυτή θα είναι η αρχή ενός υπέροχου franchise. Απόδειξη σκοτεινής και εστέτ ατμόσφαιρας, το παρακάτω τρέιλερ.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: