Buzz

Η Σάρα Πόλεϊ δεν θα σκηνοθετήσει τελικά το live action remake του «Bambi»

στα 10

Πάντως η Disney φαίνεται πως συνεχίζει κανονικά με την παραγωγή της ταινίας, παρά την αποχώρηση της Πόλεϊ από το πρότζεκτ.

Η Σάρα Πόλεϊ δεν θα σκηνοθετήσει τελικά το live action remake του «Bambi»

Η ταινία του 1942 «Bambi» της Disney επιλέχθηκε το 2011 από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου της Αμερικής για να μπει στο National Film Registry. Δεν είναι παράλογο που ακόμα και σήμερα το «Bambi» θεωρείται μια από τα πιο σπουδαίες ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουν γίνει ποτέ.

Και, φυσικά, η Disney θέλει να γυρίσει την live action εκδοχή της.

Μετά και το πρόσφατο «Η Μικρή Γοργόνα» και το επερχόμενο «Moana», ο οίκος του ποντικιού ανακοίνωσε πέρσι πως ετοιμάζει και το live action της ταινίας «Bambi» και μάλιστα, τότε, η Καναδή σκηνοθέτης Σάρα Πολεϊ, η οποία κέρδισε το Οσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία της «Γυναικείες Κουβέντες», ήταν να αναλάβει την σκηνοθεσία της.

Διαβάστε ακόμα: Εκπληξη! Το «Moana 2» της Disney έρχεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο

Bambi 607

Σύμφωνα όμως με το The Wrap δυστυχώς η Πόλεϊ αποχώρησε πρόσφατα από την ταινία χωρίς να αναφερθούν οι λόγοι. Σύμφωνα με επίσημες πηγές πάντως η αποχώρησή της δεν έγινε εν μέσω κάποιου μεγάλου τσακωμού με το στούντιο ή υπήρχε κάποιο μεγάλο δράμα πίσω από αυτή, απλά η συνεργασία τους δεν λειτούργησε.

Πάντως η Disney φαίνεται πως συνεχίζει κανονικά με την παραγωγή της ταινίας, η οποία θα είναι μιούζικαλ και τα τραγούδια θα γράψει η 6 φορές βραβευμένη με Γκράμι star της κάντρι μουσικής, Κέισι Μάσγκρεϊβς. Το πρώτο draft του σεναρίου έχει ήδη γραφτεί από τους Μάικα Φιτζέρμαν-Μπλου και Νοα Χάρπστερ, του «Transparent», ενώ την παραγωγή της θα αναλάβουν οι Κρις και Πολ Βάις.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.