Buzz

Η Σάρα Πόλσον μιλάει για το πόσο βοήθησε τον Πέδρο Πασκάλ στα πρώτα του βήματα

στα 10

Μια από τις καλύτερες του φίλες, η Πόλσον μίλησε για το πως γνώρισε τον Πασκάλ στη Νέα Υόρκη και πως του έδινε το μεροκάματό της για να μπορέσει να φάει.

Η Σάρα Πόλσον μιλάει για το πόσο βοήθησε τον Πέδρο Πασκάλ στα πρώτα του βήματα

Η καριέρα του Πέδρο Πασκάλ εκτοξεύτηκε μετά το «Game of Thrones» και είναι πλέον ένας από τους πιο αγαπημένους και περιζήτητους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Αλλά αυτό δεν ήταν πάντοτε έτσι. Πολλές φορές ο ίδιος έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ως ηθοποιός φτάνοντας στη Νέα Υόρκη και το πως, ευτυχώς, υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που τον βοήθησαν στα πρώτα του βήματα. Μια από αυτούς ήταν και η Σάρα Πόλσον.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Esquire για την συνάντησή της με τον Πέδρο στο Tisch School of Arts του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης το 1993 αλλά και το πως τον στήριξε οικονομικά. «Εχει μιλήσει και ο ίδιος γι’ αυτό δημόσια, αλλά υπήρχαν στιγμές που του έδινα το μεροκάματο από μια δουλειά μου για να έχει χρήματα για να πάρει φαγητό.»

Διαβάστε ακόμα: To μικρού μήκους «Strange Way of Life» του Πέδρο Αλμοδόβαρ στο 76ο Φεστιβάλ Καννών

sarah paulson pedro pascal

Μπορεί τα πρώτα χρόνια να ήταν δύσκολα αλλά τώρα όλοι τον λατρεύουν. «Θέλεις απλώς να τον δει να πετύχει. Και αυτό για μένα, πιστεύω ότι αυτό είναι το σημάδι ενός μεγάλου αστέρα του σινεμά. Είμαι έτοιμος να πάρει τα ηνία εκείνους που έπαιζαν σε ρομαντικές κωμωδίες στο παρελθόν, όπως τους Μπρους Γουίλις και Μελ Γκιμπσον. Ας κάνουμε ριμέικ το “Die Hard” με τον Πέδρο. Ας κάνουμε ριμέικ όλες τις ταινίες “Lethal Weapon” με τον Πέδρο».

Και ο Πασκάλ είχε μιλήσει παλιότερα με τα καλύτερα λόγια για την Σάρα Πόλσον, μέλος της οικογένειάς του στη Νέα Υόρκη όπως την αποκαλεί. Και όπως και η ίδια, έτσι κι εμείς χαιρόμαστε που το αστέρι του λάμπει τόσο δυνατά και ψηλά αυτή την περίοδο γιατί, αν μη τι άλλο, το αξίζει.