Buzz

Η Rihanna είναι ο νέος Ταραντίνο!

στα 10

Το βίντεο του νέου χιτ της Rihanna «Bitch Better Have My Money» θα μπορούσε να έχει σκηνοθέτη τον Ταραντίνο για τις αιματοβαμμένες, αλλά και για τις WTF στιγμές του. Συμπρωταγωνιστούν, οι Ερικ Ρόμπερτς και, ναι ο «Hannibal» αυτοπροσώπως, Μαντς Μίκελσεν.

Η Rihanna είναι ο νέος Ταραντίνο!

Η Rihanna κυκλοφόρησε το νέο της βίντεο για το «Bitch Better Have My Money» αργά χθες το βράδυ, νωρίς σήμερα το πρωί για εμάς, κι από εκείνη τη στιγμή τα αμερικανικά sites μάς προσκαλούν να το δούμε «με δική μας ευθύνη». Η αλήθεια είναι ότι η graphic σκηνές βίας και παραλογισμού θα μπορούσαν να συγκριθούν μόνο με τα αιματοβαμμένα κρεσέντο ταινιών του Ταραντίνο - οπότε, πατήστε το play «με δική σας ευθύνη» όντως.

Δείτε επίσης: ο Μπραντ Πιτ παρουσιάζει τη Rihanna: «What the f**k went wrong?»

Η υπόθεση θέλει την Rihanna να απάγει ψηλή πλουσία ξανθιά, σύζυγο κάποιου που της χρωστάει. Την κρύβει σε μπαούλο και τη σέρνει στο πορτ μπαγκάζ του κάμπριο αυτοκινήτου της μαζί με τις αιμοβόρες φιλενάδες της. Την κρεμά γυμνή ανάποδα σε αποθήκη και τη βασανίζει, τη δένει σε πλαστική πισίνα στο γιοτ όπου τα κορίτσια παρτάρουν, την αφήνει στο κέντρο σουίτας ξενοδοχείου σε τρανς - κι όλα αυτά ενώ συνεχίζει να τηλεφωνεί στον άγνωστο Χ και να ζητά τα χρήματά της.

Θυμηθείτε μια από τις ωραιότερες σκηνές της χρονιάς: τα «Κορίτσια» της Σελίν Σιαμά τραγουδούν Rihanna

Rihanna Bitch Better Have My Money 607 1

«Don’t act like you forgot, I pull the shots. Pay me what you owe, don’t act like you forgot.»

Ενδιάμεσα ένας αστυνομικός περιπόλου μάλλον φλερτάρει παρά υποψιάζεται τα κορίτσια (τον ερμηνεύει ο Ερικ Ρόμπερτς), ενώ υπάρχουν και αναφορές στην ποπ κουλτούρα τύπου «Σαββατοκύριακο με τον Μπέρνι».

Rihanna Bitch Better Have My Money 607 2

Το κρεσέντο όμως συμβαίνει στο τέλος: όταν, πιο εκνευρισμένη πεθαίνεις, η Rihanna πηγαίνει ξανά να λογαριαστεί πλέον αυτοπροσώπως με τον τύπο που δεν ίδρωσε το αυτί του με την απαγωγή και δεν της έβαλε τα λεφτά της. Εκεί βγαίνουν τα μαχαίρια, εκεί το αίμα πιτσιλάει τους φακούς της κάμερας και την οθόνη, εκεί... εμφανίζεται ο Hannibal, Μαντς Μίκελσεν.

Mήπως έπρεπε να στείλουμε τη Rihanna για διαπραγμάτευση;

Πατήστε το play:

.

Δείτε ακόμα: