Φεστιβάλ / Βραβεία

Η μεγάλη επιστροφή του Ρίκι!

στα 10

Αυτά είναι τα σπουδαία νέα: ο Ρίκι Τζερβέιζ υπέγραψε και θα είναι ο οικοδεσπότης της 73ης τελετής απονομής Χρυσών Σφαιρών! Τώρα πρέπει απλά να κρατάμε την αναπνοή μας μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Η μεγάλη επιστροφή του Ρίκι!

Το enfant terrible των τελετών απονομής των Golden Globes, ο βρετανός αθεόφοβος (κυριολεκτικά!) κωμικός που έφερε τα πάνω κάτω στην έννοια «οικοδεσπότης» όταν ανέβηκε στη σκηνή του Beverly Hilton Hotel και πήρε σβάρνα το Χόλιγουντ και τα άπλυτά του με φρέσκο, politically incorrect χιούμορ, ο Ρίκι Τζερβέιζ... επιστρέφει. Μετά τις τρεις συνεχόμενες χρονιές που το (υπέροχο) δίδυμο των Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ μάς διασκέδασαν ως παρουσιάστριες των Χρυσών Σφαιρών, ο Ρίκι παίρνει τη σκυτάλη για κάτι πιο άγριο, ή τουλάχιστον απρόσμενο.

Θυμηθείτε εδώ: Χρυσές Σφαίρες 2012: Ολη η απονομή και τα αστεία του Ρίκι Τζερβέιζ λεπτό προς λεπτό

Ricky Gervais back Golden Globes 607

Tην ανακοίνωση έκανε η Ενωση Ξένων Ανταποκριτών στο Λος Αντζελες πριν από λίγες ώρες στο Twitter με hashtag #HesBack, το οποίο έγινε ήδη το trending topic από τους ενθουσιασμένους με την είδηση φανς (είμαστε κι εμείς ανάμεσά τους!)

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποδεχτούμε ξανά τον Ρίκι Τζερβέις ως οικοδεσπότη της πιο διασκεδαστικής βραδιάς βραβείων, και θα τον παρακολουθήσουμε να κάνει το σόου του με τον δικό του αμίμητο τρόπο» είπε ο Ρόμπερτ Γκρίνμπλατ, ο πρόεδρος του NBC (του καναλιού που μεταδίδει την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών και καίγεται φυσικά για την τηλεθέαση περισσότερο από όλα) «Είναι αφοπλιστικός και αιφνίδιος. Και πανέτοιμος να τιμήσει και να σατιρίσει τους καλύτερους της βιομηχανίας. Δέστε τις ζώνες σας!»

Κι όλα αυτά λίγες μόνο μέρες μετά από την επισημη ανακοίνωση του ονόματος του Κρις Ροκ που θα είναι ο φετινός οικοδεσπότης των Οσκαρ.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος είναι ο Ρίκι Τζερβέιζ; Γνωρίστε τον... ένα τολμηρό αστείο τη φορά!

Ricky Gervais Golden Globes 607 1

Να θυμίσουμε ότι ο Τζερβέιζ, ο οποίος ανέλαβε οικοδεσπότης των Χρυσών Σφαιρών το διάστημα 2010-2012 είχε πράγματι αιφνιδιάσει (ειδικά την πρώτη χρονιά) το Χόλιγουντ με αστεία που διαπερνούσαν την λαμπερή, σιλικονάτη επιδερμίδα των celebrities και χτυπώντας νεύρο:

  • «Κοιτάω κάτω στην αίθουσα και βλέπω όλα αυτά τα υπέροχα πρόσωπα που είναι απόψε μαζί μας. Πραγματικά έκαναν εξαιρετική δουλειά φέτος... οι πλαστικοί χειρουργοί!».
  • «Ολα φέτος ήταν τρισδιάστατα! Εκτός από τους χαρακτήρες στο "Tourist". Ω αισθάνομαι άσχημα για αυτό το αστείο γιατί δεν είδα την ταινία - αλλά την είδε και κανείς;».
  • «Ελπίζω να μην προσέβαλα κανέναν. Φταίει το ποτό. Δεν πίνω πολύ, πίνω όσο και κάθε άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Μεταφορά που δε δουλεύει αν μένεις δίπλα στον Μελ Γκίμπσον...»
  • «Επίσης υποψήφιοι απόψε για το «I Love You Phillip Morris», οι Τζιμ Κάρεϊ και Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, δύο στρέιτ ηθοποιοί που προσποιήθηκαν τους γκέι. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνουν διάσημοι ηθοποιοί και Σαϊεντολόγοι. Ω, οι δικηγόροι μου βοήθησαν να συντάξω αυτό το αστείο...»

Ricky Gervais Golden Globes 607 2

Διαβάστε επίσης: Ρίκι Τζερβέιζ: εκείνος προκαλεί ή εμείς διψάμε για αίμα;

Παρόλο που ο Τζερβέιζ είχε ορκιστεί ότι δε θα επιστρέψει στη σκηνή των Golden Globes, θα είναι ο οικοδεσπότης των Χρυσών Σφαιρών 2016 λοιπόν. Χαράς ευαγγέλια. Δεν μπορούμε να περιμένουμε για την 73η τελετή απονομής Χρυσών Σφαιρών που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου στο Beverly Hilton Hotel.

Να θυμίσουμε ότι οι υποψηφιότητες των Χρυσών Σφαιρών 2016 θα ανακοινωθούν στις 10 Δεκεμβρίου.

Απολαύστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Ρίκι Τζερβέιζ ως οικοδεσπότη των Golden Globes:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: