Buzz

Πρώτο regular trailer για το «Brave»: το νέο αριστούργημα από την Pixar;

στα 10

Στην πρώτη της «πρωτότυπη», όχι σίκουελ δηλαδή, ταινία μετά το «Up», την πρώτη στην ιστορία της με γυναίκα (κορίτσι;) ηρωίδα, η Pixar μοιάζει να παίρνει τα πάνω της με ορμή, φαντασία και χιούμορ.

Πρώτο regular trailer για το «Brave»: το νέο αριστούργημα από την Pixar;

Στο νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε για το «Brave», τη «Γενναία» βλέπουμε πολλή Σκωτία, πολύ μεσαίωνα με ιππότες, πριγκίπισσες και κάστρα, μια πρωταγωνίστρια με φλογερά μαλλιά και ανάλογο ταμπεραμέντο, χιούμορ και πίστη στην οικογένεια, την αγάπη και τις τολμηρές επιλογές!

Η ιστορία (με τις φωνές των Κέλι Μακντόναλντ, Μπίλι Κόνολι, Εμα Τόμσον, Τζούλι Γουόλτερς και Κέβιν ΜακΚιντ), εκτυλίσσεται στα Highlands, στη Σκωτία, στα παλιά, παλιά χρόνια, όπου η Πριγκίπισσα Μερίντα, άθελά της, καταπατά ένα αρχέγονο και ιερό έθιμο του τόπου και προκαλεί μεγάλη ταραχή στο βασίλειο. Στην προσπάθειά της να επανορθώσει, επισκέπτεται τη Σοφή Γυναίκα που της δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια ευχή της. Μόνο που η Μερίντα έπρεπε να προσέξει λίγο παραπάνω τι θα ευχηθεί!

Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Ιουνίου. Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω και δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Empire.