Buzz

Prometheus: η φωτογράφηση του Entertainment Weekly

στα 10

To EW αφιερώνει εξώφυλλο και κυρίως θέμα στην πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς, το «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ. Οι φωτογραφίες μας ξεσήκωσαν ακόμα περισσότερο. Δείτε της!

Prometheus: η φωτογράφηση του Entertainment Weekly

To «Prometheus», το πολυαναμενόμενο don't-call-it-prequel-του-Alien του Ρίντλεϊ Σκοτ είναι προγραμματισμένο για έξοδο στις αμερικάνικες αίθουσες τον Ιούνιο του 2012.

Εδώ και μήνες χτίζεται η καμπάνια της ταινίας - αρχικά με την ίντριγκα του κλειστού σετ και του ακόμα πιο κλειστού στόματος του Σκοτ, ο οποίος δεν αποκάλυπτε τίποτα για την ταινία. Και σταδιακά, με μερικές σκόρπιες φωτογραφίες, teasers, trailers και viral βίντεο που προμοτάρουν την προηγμένη τεχνολογία της Weyland Industries και τον ανθρωπόμορφων ρομπότ της.

Φτάσαμε στον ένα μήνα πριν και τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά περιοδικά στον κόσμο είναι φυσικό να αφιερώνουν εξώφυλλα και θέματα στον αινιγματικό Προμηθέα του Σκοτ, φωτογραφίζοντας το καστ του (Σαρλίζ Θερόν, Μάικλ Φασμπέντερ, Νούμι Ραπάς, Γκάι Πιρς, Πάτρικ Γουίλσον) και προσφέροντας "αποκλειστικότητες" - ακόμα περισσότερες ακυκλοφόρητες φωτογραφίες.

Αυτό έκανε και το Entertainment Weekly το οποίο έστησε μία εντυπωσιακή φωτογράφηση πορτρέτων του καστ, αλλά πήρε και μερικές ακόμα σπάνιες επί πλατώ φωτογραφίες από το συρτάρι του Σκοτ.

Απολαύστε τις στο gallery, δείτε ξανά το βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίες, θυμηθείτε το πρώτο teaser, δείτε το κανονικό trailer, αλλά και τον λυπημένο «Ντέιβιντ» στο promo που έγινε viral.

Κύριε Σκοτ, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!

Tags: Prometheus