Buzz

Πρόβλημα αλκοολισμού ο ... Χάρι Πότερ;

στα 10

Ο Ντάνιελ Ράτκλιφ, ο 22χρονος πρωταγωνιστής του Χάρι Πότερ franchise, εξομολογήθηκε ότι στα 18 του χρόνια, και όσο δούλευε για το «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ» πάλευε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Πρόβλημα αλκοολισμού ο ... Χάρι Πότερ;
Δύσκολη η ενηλικίωση στο Χόγκουαρτς

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ ο Ράτκλιφ αφηγήθηκε τις μέρες που «βασιζόταν αποκλειστικά στο ποτό για να μπορέσει να ευχαριστηθεί τη ζωή του». «Βρέθηκα σε μία θέση που δεν ήξερα πώς να χεριστώ την άκρατη δημοσιότητα. Δεν μου ταίριαζε. Πιέστηκα...»

Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου για το πώς δεν είχαμε μάθει τίποτα τόσο καιρό ο νεαρός ηθοποιός απάντησε ότι ήταν πολύ τυχερός. «Ημουν πολύ τυχερός που δεν ξεσκεπάστηκε το πρόβλημά μου. Υπήρξαν πολλές περιπώσεις που θα μπορούσαν να με έχουν ανακαλύψει μεθυσμένο και να είχε τραβηχτεί κάποια φωτογραφία από τους παπαράτσι.»

Ο Ράτκλιφ έκοψε το ποτό πέρσι το καλοκαίρι και δηλώνει ότι τώρα προτιμά τα ήσυχα βράδια με το κορίτσι του, από τα έξαλλα μεθυσμένα πάρτι του παρελθόντος. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είμαι σε μία σχέση, ήρεμος. Δεν είμαι σε μία κατάσταση όπου... ξερνάω όλη την ώρα. Δεν είμαι ο τύπος ηθοποιού που γυρίζει από πάρτι σε πάρτι. Γοητευτικό αυτό το μοντέλο σταρ, αλλά το δοκίμασα και δεν είμαι εγώ. Απέτυχα στο σπορ. Προτιμώ να κάτσω σπίτι, να διαβάσω ένα βιβλίο, να μιλήσω, να γελάσω με το κορίτσι μου. Δεν υπάρχει καμία ντροπή στην φιλήσυχη ζωή. Αυτό συμπέρανα τα τελευταία χρόνια...»

Είναι ιδέα μας ή όλα αυτά μοιάζουν υπερβολικά; Σαν ηθική αποστολή του Χάρι Πότερ προς το νεαρόκοσμο των ταινιών του;