Buzz

Το νέο τρέιλερ του «Priscilla» παρουσιάζει μια coming of age ιστορία με φόντο τον Βασιλιά

στα 10

H νέα ταινία της Σοφία Κόπολα θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή στις Νύχτες Πρεμιέρας πριν κάνει την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτόν τον Νοέμβριο.

Το νέο τρέιλερ του «Priscilla» παρουσιάζει μια coming of age ιστορία με φόντο τον Βασιλιά

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε την ταινία του Μπαζ Λούρμαν «Elvis» που επικεντρώθηκε στην ζωή του Βασιλιά Ελβις Πρίσλεϊ, η οποία, αν και αρκετά πληθωρική, στα πλαίσια πάντα της κινηματογράφισης του Λούρμαν, κατέληξε μάλλον μια κάπως «ξεπλυμένη» βιογραφία.

Ενα χρόνο μετά να που μια ακόμα ταινία γύρω από την ζωή του Πρίσλεϊ κάνει την εμφάνισή της. Αυτή την φορά όμως δεν επικεντρώνεται στην ζωή του Βασιλιά αλλά σε εκείνη της συζύγου του, Πρισίλα Πρίσλεϊ και μάλιστα σε σκηνοθεσία της Σοφίας Κόπολα.

Διαβάστε ακόμα: Η Σοφία Κόπολα προσπαθεί να μην σκέφτεται τη διαφορά ηλικίας στο «Χαμένοι στη Μετάφραση»

priscilla

Με τον τίτλο «Priscilla» η ταινία βασίζεται στο βιβλίο «Elvis & Me» γραμμένο από την ίδια την Πρίσλεϊ το 1985, σε παραγωγή του στούντιο Α24 με πρωταγωνιστές τους Κέιλι Σπέινι και Τζέικομπ Ελόρντι να παίζουν στους ρόλους των Πρισίλα και Ελβις Πρίσλεϊ αντίστοιχα.

Το σενάριο το έχει γράψει η ίδια η Κόπολα, η οποία έχει αναλάβει και την παραγωγή της, με την ταινία να κανεί πρεμιέρα φέτος στη Βενετία που ακόμη κι αν δεν ήταν κακή, δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης και ούτε καν μια ηρωίδα που η διαδρομή της να σε ενδιαφέρει, όπως γράψαμε και στην κριτική μας.

Το «Priscilla» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις Νύχτες Πρεμιέρας αυτή την Παρασκευή στις 22.00 στο Ιντεάλ.

Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω.