Buzz

Πάμε σινεμά με «Pride». Κερνάμε την πιο feelgood ταινία του καλοκαιριού

στα 10

Το Flix και η Neo Films έχουν για σας πέντε διπλές προσκλήσεις! Διεκδικήστε μία από αυτές.

Flix Team
Πάμε σινεμά με «Pride». Κερνάμε την πιο feelgood ταινία του καλοκαιριού

Πιθανότατα είναι ούτως ή άλλως η ταινία που θέλετε να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο. Και έχετε απόλυτο δίκιο, αφού το φιλμ του Μάθιου Γουόρκας είναι όχι μόνο μια ταινία που αξίζει να δείτε, αλλά κι ένα φιλμ που θα είναι ακόμη πιο απολαυστικό και μεστό απ ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Το «Pride», διαδραματίζεται το 1984 όταν στη Νότια Ουαλία, ξέσπασε η απεργία των ανθρακωρύχων ενάντια στα σκληρά μέτρα που είχε λάβει εναντίον τους η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ. Μια ομάδα Λονδρέζων ακτιβιστών που απαρτίζεται από ομοφυλόφιλους άντρες και γυναίκες προσπάθησε τότε να συγκεντρώσει χρήματα για να υποστηρίξει τους ανθρακωρύχους και τις οικογένειές τους.

Pride 607

Τέσσερα αστεράκια από το Flix και μια διθυραμβική κριτική που βρίσκει ότι «το «Pride» κοιτάζει περήφανα το σινεμά του Κεν Λόουτς με τη ματιά ενός αυθεντικά λαϊκού σινεμά, ολοκληρώνοντας μια αληθινή ιστορία που δεν θα πίστευες ποτέ ότι θα μπορούσε να έχει συμβεί» είναι υποθέτουμε ένα καλό επιχείρημα για να σας πείσουμε πως αυτή είναι μια ταινία που αξίζει να δεις, ακόμη κι αν δεν κερδίσετε μια από τις πέντε διπλές προσκλήσεις που έχουμε για εσάς.

Pride 607

Αν εν τούτοις θέλετε να διεκδικήσετε μια από τις διπλές προσκλήσεις για να δείτε την ταινία το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουλίου (στις 21:00) στο Σινέ Βοτσαλάκια (στην Πλαζ Βοτσαλάκια στον Πειραιά) στείλτε ένα email με τα στοιχεία σας στο win@flix.gr και ίσως σταθείτε τυχεροί.

Οσοι κερδίσουν θα ειδοποιηθούν το απόγευμα του Σαββάτου, ώστε αν δεν είστε ένας από αυτούς, να έχετε τον χρόνο να κανονίσετε τα εισιτήρια σας για μια άλλη προβολή του «Pride» μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: pride