Buzz

Πολυάσχολος ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ

στα 10

Με μια βόλτα στην Comic-Con, o Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ αποκάλυψε πως για τα επόμενα χρόνια δεν θα κάνει τίποτε άλλο από το να δουλεύει...

Πολυάσχολος ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ

Αρχικά ξεκαθαρίστηκε το θέμα του «Sin City 2», το οποίο σύμφωνα με τον Ροντρίγκεζ «Αν συμβεί, τότε θα συμβεί φέτος. Θα ήθελα πολύ να το γυρίσω 3D». Το σενάριο του δεύτερου «Sin City», που υπογράφει ο ίδιος ο σκηνοθέτης, θα ακολουθήσει τη λογική της πρώτης ταινίας ενσωματώνοντας δύο νέες ιστορίες (το «The Long, Bad Night» και το «Α Dame to Kill For»).

Ο Ροντρίγκεζ επίσης μίλησε για τα σίκουελς του «Machete» αστειευόμενος για τους τίτλους των ταινιών («Μachete Kills» και «Machete Kills Again» ή «Machete Kills in Space») αλλά ευχαριστώντας όσους στήριξαν την ταινία.

Το σημαντικότερο, όμως, που μάθαμε από τον Ροντρίγκεζ σε αυτό το Comic-Con ήταν πως το πρώτο πρότζεκτ της νέας εταιρίας του, Quick Draw Productions, θα είναι το ριμέικ του «Heavy Metal» του 1981, του πρότζεκτ που για καιρό βρισκόταν στα χέρια του Ντείβιντ Φίντσερ.

Η αρχική σκέψη για το πρότζεκτ ήταν να αποτελέσει μια εκ νέου ανθολογία με επεισόδια κινουμένων σχεδίων, εμπνευσμένα από τις ιστορίες των περιοδικών «Metal Hurlant» και «Heavy Metal», από σκηνοθέτες όπως ο Τζέιμς Κάμερον, ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, ο Ζακ Σναίντερ κ.ά..

Μετά τη διαφωνία του Φίντσερ όμως με την Paramount με αφορμή την «Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», ο Φίντσερ αποσύρθηκε και έτσι ο Ροντρίγκεζ άδραξε την ευκαιρία.

Και αν όλα αυτά δεν σας φτάνουν, ο Ροντρίγκεζ σκέφτεται επίσης και μια live εκδοχή του «Fire and Ice» του Φρανκ Φραζέτα που είχε γυριστεί ως κινούμενο σχέδιο το 1983 από τον Ραλφ Μπάνκσι.

Καμία πρωτότυπη ιδέα Ρόμπερτ, δεν σου βρίσκεται;