Industry

Είστε φοιτητής και σινεφίλ; Γραφτείτε στον Κινηματογραφικό Τομέα Π.Ο.Φ.Π.Α.

στα 10

Ο Κινηματογραφικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών ξεκίνησε εγγραφές για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, προσφέροντας κινηματογραφικά σεμινάρια και προβολές ανοιχτά στο κοινό.

Flix Team
Είστε φοιτητής και σινεφίλ; Γραφτείτε στον Κινηματογραφικό Τομέα Π.Ο.Φ.Π.Α.

Αν είστε φοιτητής και σινεφίλ και δεν γνωρίζετε τον Κινηματογραφικό Τομέα του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών, τότε οφείλετε στον εαυτό σας να ανακαλύψετε τη δράση του!

Οι δραστηριότητες του Κινηματογραφικού Τομέα Π.Ο.Φ.Π.Α. για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ξεκινούν σύντομα και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γραφτείτε προκειμένου να παρακολουθήσετε μια σειρά από κάθε είδους κινηματογραφικά σεμινάρια, αλλά και προβολές σπάνιων και κλασικών ταινιών.

Ο Κινηματογραφικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι εθελοντικός φοιτητικός καλλιτεχνικός σύλλογος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Πανεπιστημιακή Λέσχη (Ιπποκράτους 15 και Ακαδημίας).

Διαβάστε ακόμη: Σχολή Σταυράκου: Πανουσόπουλος, Καρακέπελης, Μυτιληναίου, Παπαδημητρόπουλος μοιράζονται αναμνήσεις σπουδών

ΠΟΦΠΑ 607

Οι δραστηριότητες του Κινηματογραφικού Τομέα λαμβάνουν χώρα κατά βάση στο ιστορικό κινηματοθέατρο «Ιρις», το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο της Πανεπιστημιακής Λέσχης (είσοδος από Ακαδημίας 55) και περιλαμβάνουν καθημερινά σεμινάρια, προβολές και workshops, όλα ανοιχτά στο κοινό.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο γραφείο του Τομέα, στον ημιώροφο της Λέσχης (τηλ.: 2103688275), καθημερινές 12:00-15:00 και 17:00-20:00, έως και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, οπότε και θα ξεκινήσουν τα σεμινάρια με την πρώτη συνάντηση για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, στις 21:00 στην Ιριδα. Κατόπιν, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στις ώρες των σεμιναρίων.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Ο.Φ.Π.Α. μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, όπως και τις προσεχείς προβολές.

Διαβάστε ακόμη

ΠΟΦΠΑ 607