Buzz

«Πήδα, λέμε!». Δείτε το νέο κλιπ του MI4

στα 10

Καθώς πλησιάζει η έξοδος του «Mission: Impossible – Ghost Protocol», ένα κλιπ της ταινίας κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, σε μάλλον λάθος ύφος...

«Πήδα, λέμε!». Δείτε το νέο κλιπ του MI4

Αν μέχρι πρόσφατα τα συναισθήματα για το «Mission: Impossible – Ghost Protocol» ήταν ανάμεικτα, το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν δυο βδομάδες καθησύχασε τους λάτρεις της δράσης, με ανεβασμένο ρυθμό, θαυμάσιο αντρικό καστ, υψηλή αισθητική.

Και να που τώρα, λίγο πριν η ταινία βγει στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου, το κλιπ που έδωσε στη δημοσιότητα η παραγωγή, μοιάζει να στέλνει λάθος μήνυμα!

Ο Τομ Κρουζ, που βρίσκεται σε κάποια δεξίωση και μιλά από το κινητό και ο Σάιμον Πεγκ από το κοντρόλ πιέζουν τον Τζέρεμι Ρένερ να πηδήξει από μεγάλο ύψος μέσα σ’ έναν αγωγό που καταλήγει σε επικίνδυνο σύστημα εξαερισμού. «Πήδα». «Πήδα, πήδα!» ψιθυρίζουν συνομωτικά οι δύο άντρες σε μια σκηνή που μοιάζει βγαλμένη από παρωδία σε εναρκτήριο βίντεο των Οσκαρ με παρουσιαστή τον Μπίλι Κρίσταλ, καλή του ώρα.

Εχουμε εμπιστοσύνη στον Ιθαν Χαντ και περιμένουμε ανυπόμονα το MI4, αλλά ομολογουμένως το «πήδα!» κλιπ θα σας φτιάξει το Σαββατοκύριακο! Δείτε το στο παρακάτω βίντεο.

Περισσότερο «Mission: Impossible – Ghost Protocol»: