Industry

Ο «Παν» σάς φέρνει δώρα από τη Χώρα του Ποτέ

στα 10

Ο μικρός Πίτερ στο «Παν» του Τζο Ράιτ ανακαλύπτει τη μαγική Χώρα το Ποτέ, γεμάτη χρώματα και παράξενα μυστικά. Από εκεί φέρνει συλλεκτικά δώρα για μέρες με φαντασία!

Flix Team
Ο «Παν» σάς φέρνει δώρα από τη Χώρα του Ποτέ

Ο μικρός Πίτερ είναι ένα σκανταλιάρικο ορφανό στο εμπόλεμο Λονδίνο του Β’ Παγκόσμιου. Οταν ένα βράδυ το ταβάνι του κοιτώνα ανοίγει και ένα ιπτάμενο πειρατικό καράβι τον τραβά μαζί του στον ουρανό, κάθε εναλλακτική μοιάζει καλύτερη στον Πίτερ από το ζοφερό παρόν του. Ακόμα και ο σαρδόνιος Μαυρογένης (Χιου Τζάκμαν), που θα τον οδηγήσει στη Χώρα του Ποτέ, παρέα με τον Τζέιμς Χουκ (Γκάρετ Χέντλαντ) πριν γίνει πειρατής, για να συναντήσει την ατίθαση Τάιγκερ Λίλι (Ρούνι Μάρα), έναν κόσμο γεμάτο αινίγματα και το δικό του πεπρωμένο που δεν έχει καν υποψιαστεί.

pan poster greek 607

Το Flix και η Tanweer έψαξαν κάθε εκατοστό της Χώρας του Ποτέ και σάς έφεραν δώρα μαγικά, πολύχρωμα, για να φωτίσουν το φθινόπωρο - δείτε τα στο τέλος του κειμένου: ένα χορταστικό σακίδιο για να χωρέσει κάθε περιπετειώδες μυστικό και μια παραμυθένια σκηνή για το δωμάτιο, για να φιλοξενήσει κάθε λογής παιχνίδια. Για να διεκδικήσετε τα συλλεκτικά δώρα του «Παν», μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε like, share ή αφήστε το σχόλιό σας και μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με direct message.

To «Παν» του Τζο Ράιτ προβάλλεται από την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου στις αίθουσες, μεταγλωττισμένο και υποτιτλισμένο, από την Tanweer. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Παν» του Τζο Ράιτ:

pan gift 607

pan gift 607