Buzz

Ο Τέρενς Χάουαρντ κατηγορεί ευθέως τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ!

στα 10

Πρωταγωνίστησε στο πρώτο μέρος της τριλογίας του «Iron Man», αλλά μετά αντικαταστάθηκε από τον Ντον Τσιντλ. Κι ο Τέρενς Χάουαρντ έχει να πει δυο λόγια για αυτό. Ξεκάθαρα.

Ο Τέρενς Χάουαρντ κατηγορεί ευθέως τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ!

O Τέρενς Χάουαρντ δεν έχει σκοπό να δείξει μία υπεράνω στάση απέναντι σε όσα συνέβησαν μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου «Iron Man». Θεωρεί ότι αδικήθηκε και εκδιώχθηκε από ένα επιτυχημένο franchise και θέλει να το φωνάξει να το πει. Λίγους μήνες πριν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι η Marvel σ' αυτή τη συμφωνία είχε και το μαχαίρι και το πεπόνι: «Αναγκάζουν τους ηθοποιούς να υπογράψουν ένα συμβόλαιο όπου δεσμεύονται να δώσουν προτεραιότητα σε τυχόν sequels, αλλά δεν σημαίνει ότι θα σε προτιμήσουν για τη συνέχεια. Δεν είναι ένα αμοιβαία δεσμευτικό συμβόλαιο. Ωφελούσε μόνο εκείνους: μέχρι τελευταία στιγμή μπορούσαν να με επαναφέρουν. Ή όχι. Εγώ έπρεπε να περιμένω....»

Τώρα όμως τα βέλη του είναι ακόμα πιο στοχευμένα για την αντικατάστασή του από τον Ντον Τσιντλ. Ολος ο κόσμος μπορεί να βλέπει τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως υπερήρωα, όχι όμως ο Χάουαρντ. Για αυτόν είναι το αντίθετο του σωτήρα.

Καλεσμένος της εκπομπής του καναλιού Bravo «Watch What Happens Live», ο Χάουαρντ μίλησε αποκαλυπτικά και σκληρά για τον πρώην συμπρωταγωνιστή του.

«Από ό,τι φαίνεται ο άνθρωπος που εγώ βοήθησα να γίνει ''Iron Man'', ήταν εκείνος που στο δεύτερο γύρο πήρε και τα δικά μου χρήματα και με απέκλεισε από το πρότεκτ. Είχα συμφωνία για 3 ταινίες - με παγιωμένο ποσοστό για την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη. Δεν τηρήθηκε...»

1

«Ηρθαν με πρόταση που μου έδινε το ένα όγδοο από όσα έλεγε ξεκάθαρα το συμβόλαιό μου. Μου είπαν να κάνω όπως νομίζω - η ταινία θα είχε επιτυχία και χωρίς εμένα!»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάουαρντ αναφέρει δημόσια ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έγινε «Iron Man» μετά από δική του μεσολάβηση. Το 2010 είχε δηλώσει στο Ε!: «Εχει μεγάλη σημασία για μένα ότι πρότεινα έναν άνθρωπο και τον βοήθησα να φτάσει εκεί που είναι. Η Marvel κι εγώ θα συνεργαστούμε και σε επόμενα πρότζεκτς...»

Σήμερα καταγγέλει ότι όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά κι ότι ο «αχάριστος» Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν σήκωνε το τηλέφωνό του για 3 μήνες από τη στιγμή που ο Χάουαρντ απολύθηκε. «Με απέφευγε» λέει ο πικραμένος ηθοποιός.

Φροντίζει όμως να ολοκληρώσει την συνέντευξη με τον politically correct τόνο που επιβάλει το «μη λες πολλά γιατί δε θα ξαναδουλέψεις σ' αυτή την πόλη» Χόλιγουντ: «Ω μα τον αγαπώ όμως. Ο Θεός να τον έχει καλά...»

Γιατί αυτό ακούστηκε περισσότερο ως απειλή;

Διαβάστε περισσότερα: