Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ φωτογραφίζεται… πίσω από την κάμερα

στα 10

Δε θ’ αργούσε, φυσικά! Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Ράιαν Γκόσλινγκ σε ρόλο σκηνοθέτη από τα γυρίσματα του «How to Catch a Monster».

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ φωτογραφίζεται… πίσω από την κάμερα

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ δεν πέρασε από το φετινό Φεστιβάλ Καννών (διαβάστε όλες τις ανταποκρίσεις του Flix εδώ), παρότι εκεί λανσαρίστηκε το «Only God Forgives», η νέα του συνεργασία, μετά το «Drive», με τον Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν. Ο λόγος ήταν σαφής, ο Γκόσλινγκ δουλεύει εντατικά στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας που σκηνοθετεί, με τίτλο «To Catch a Monster» και πρωταγωνίστριες την Κριστίνα Χέντρικς και την Εβα Μέντες.

Στην πρώτη φωτογραφία του που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα (δείτε τη στο gallery), ο Ράιαν Γκόσλινγκ δείχνει απόλυτα προσηλωμένος στη δουλειά του και στην κάμερα στο χέρι που χειρίζεται ο ίδιος. Το γύρισμα γίνεται στο Ντιτρόιτ (εκεί όπου γύρισε και ο Τζιμ Τζάρμους το «Only Lovers Left Alive»), όπου ο Γκόσλινγκ διάλεξε για location του το Σάββατο που μας πέρασε το Movement Electronic Music Festival. Δυστυχώς, από Κριστίνα και Εβα ούτε ίχνος προς το παρόν.

Το «To Catch a Monster» παρουσιάζεται ως «ένα μεταμοντέρνο παραμύθι που δανείζεται στοιχεία από τα είδη της φαντασίας, του φιλμ νουάρ και του θρίλερ». Διαβάστε περισσότερα για την πλοκή της ταινίας εδώ.