Buzz

Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν διάλεξε τον πρωταγωνιστή του: κυρίες και κύριοι, ο Αλ Πατσίνο!

στα 10

Πόσο ενδιαφέρον συνδυασμός: ένας σκηνοθέτης σαν τον Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν («Prince Avalanche», «All the Real Girls») κι ένας κινηματογραφικός μύθος (με τεράστια ανάγκη για ουσιαστική επιστροφή) όπως ο Αλ Πατσίνο...

Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν διάλεξε τον πρωταγωνιστή του: κυρίες και κύριοι, ο Αλ Πατσίνο!

Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν έκανε πρόσφατα κι ο ίδιος την επιστροφή του στο μελαγχολικό off beat ύφος των ταινιών με τις οποίες μας συστήθηκε: μετά από ένα διάλειμμα στην αμερικανική μπουφόνικη κωμωδία («Sitter», «Your Highness», «Pineapple Express») ο Γκόρντον Γκριν σκηνοθέτησε το το «Prince Avalanche», για το οποίο κέρδισε και την Αρκτο Σκηνοθεσίας στο πρόσφατο κινηματογραφικό φεστιβάλ Βερολίνου.

Το επόμενο πρότζεκτ του θα είναι το «Manglehorn», βασισμένο στο πρωτότυπο σενάριο που έγραψε ο Πολ Λόγκαν με τον ίδιο τον σκηνοθέτη.

Η ιστορία θέλει τον κεντρικό ήρωα, το όνομα του οποίου δίνει και τον τίτλο της ταινίας (A. J. Mangelhorn), έναν εκκεντρικό μεσήλικα άντρα, να έρχεται αντιμέτωπος μ' ένα έγκλημα του παρελθόντος που του κόστισε τον έρωτα της ζωής του...

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο Αλ Πατσίνο υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει και όλο το εγχείρημα αρχίζει και φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Ο Πατσίνο βέβαια έχει αρκετά πρότζεκτ στα σκαριά. Περιμένουμε με ενθουσιασμό την τρίτη συνεργασία του με τον Μπράιαν Ντε Πάλμα στο «Happy Valley», αλλά με μεγαλύτερη ακόμα ανυπομονησία αναμένουμε τη συνεργασία του αιώνα: την συνεύρεσή του με Μάρτιν Σκορσέζε και Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο «Ι Heard You Paint Houses».

Περισσότερος Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν:

Tags: Manglehorn