Buzz

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δείχνει τα κέρατά του! Πρώτη επίσημη φωτογραφία από το «Horns».

στα 10

Ενώ εκκρεμεί η… απόφαση για το πόσο καλός ηθοποιός είναι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ στη μετά – Χάρι Πότερ εποχή του, το σίγουρο είναι ότι ο 23χρονος Βρετανός δε φοβάται τις τολμηρές επιλογές. Τόσο κινηματογραφικές, όσο και... κομμωτικές!

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δείχνει τα κέρατά του! Πρώτη επίσημη φωτογραφία από το «Horns».

Δεν πρόκειται για νέο επίτευγμα της κομμωτικής τέχνης, αλλά για το απαραίτητο αξεσουάρ του Ντάνιελ Ράντκλιφ στη νέα του ταινία. Μετά τη «Γυναίκα με τα Μαύρα» και λίγο πριν υποδυθεί τον Αλεν Γκίνσμπεργκ στο «Kill Your Darlings» του Τζον Κροκίδας, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ πρωταγωνιστεί στο «Horns», το νέο πόνημα του Αλεξάντρ Αζά, επίτιμου μέλους του splat pack και σκηνοθέτη του «Haute Tension», του «The Hills Have Eyes» και του «Πιράνχα 3D». Η ταινία βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε γυρίσματα και η πρώτη επίσημη φωτογραφία ανοίγει νέα σελίδα στη σημασία της έκφρασης… και κερατάς, και δαρμένος!

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζο Χιλ, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Κιθ Μπιούνιν του «In Treatment». Ενας άνδρας που κατηγορείται για το βιασμό και το φόνο της κοπέλας του, ξυπνά ένα πρωί και βλέπει ότι στο κεφάλι του έχουν φυτρώσει αληθινά κέρατα. Αυτά όμως τα κέρατα έχουν μαγικές δυνάμεις, αναγκάζουν τους ανθρώπους να εξομολογούνται τις αμαρτίες τους και θ’ αποδειχτούν πολύτιμο όπλο για τον ήρωα, στην προσπάθειά του ν’ ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο του εγκλήματος για το οποίο κατηγορείται άδικα.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η Red Granite Pictures, που υπεύθυνη επίσης για το «The Wolf of Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Οσο για τη δική του μεταμόρφωση, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δηλώνει πανευτυχής: «Το να υποδυθώ κάποιον που, βιώνοντας μια περίοδο της ζωής του ούτως ή άλλως εξαιρετικά τεταμένη, υφίσταται αυτή τη φρικιαστική μεταμόρφωση σε μια φιγούρα διαβολική, ήταν για μένα τρομερά, τρομερά ενθουσιαστικό!»

Δείτε στο gallery την πρώτη επίσημη φωτογραφία από το «Horns» και κάποιες ακόμα από τα γυρίσματα, με κέρατα και χωρίς…