Buzz

Ο Ντανιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις ανοίγουν «Dream House»

στα 10

Θα πρέπει κανείς να μετρήσει στα υπέρ του «Dream House», την δωρεάν διαφήμιση που πήρε από τον πρόσφατο γάμο των πρωταγωνιστών του, Ντάνιελ Κρεγκ και Ρέιτσελ Βάις. Δυστυχώς αν κρίνουμε από το τρέιλερ, το φιλμ του Τζιμ Σέρινταν δεν δείχνει να έχει να ελπίζει σε πολλά άλλα.

Ο Ντανιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις ανοίγουν «Dream House»

Ο Κρέγκ και η σύζυγος του πλέον, Βάις, υποδύονται ένα ζευγάρι που εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη για να μετακομίσει στην εξοχή, έχοντας αγοράσει το σπίτι των ονείρων τους. Αυτό που αγνοούν όμως είναι ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του έπεσαν θύματα μιας άγριας δολοφονίας οπότε σύντομα το σκηνικό των ονείρων τους, μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Δείχνοντας να μην πηγαίνει πολύ μακριά από τις συνηθισμένες περιοχές των στοιχειωμένων σπιτιών και των ηρώων που η ψυχική τους υγεία δεν είναι ακριβώς άριστη, το τρέιλερ σε προϊδεάζει ένα μάλλον τυπικό «σπιτικό» θρίλερ.

Τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που αποκαλύπτει κάτι που μοιάζει με plot twist που κανονικά δεν θα έβλεπες σε ένα τρέιλερ, οπότε κρατάμε την ελπίδα πως το σενάριο και η ταινία κρύβει κάτι περισσότερο κάτω από την μάλλον αδιάφορη πρώτη εικόνα του.

(Και είναι ιδέα μας ή η καινούρια αφίσα θυμίζει περισσότερο απ’ όσο θα θέλαμε το «Garden State» του Ζακ Μπραφ;)