Industry

«Ο Νεαρός Κύριος Γκαίτε!» σας περιμένει στο… Ινστιτούτο Goethe!

στα 10

Λίγο πριν η βιογραφία του σκοτεινού, ρομαντικού, ανατρεπτικού συγγραφέα βγει στις αίθουσες, κερδίστε μια πρόσκληση για την αβάν πρεμιέρ, για να εμπνευστείτε πρώτοι.

«Ο Νεαρός Κύριος Γκαίτε!» σας περιμένει στο… Ινστιτούτο Goethe!

«Ο έρωτας είναι η μόνη πηγή έμπνευσης» κατά τον Γκαίτε, άρα ένας τόσο εμπνευσμένος δημιουργός θα πρέπει να ερωτευόταν δυνατά!

Στη Γερμανία του 1772, ο νεαρός και ατίθασος Γιόχαν Γκαίτε, στέλνεται απ' τον πατέρα του σε μια ήσυχη μικρή πόλη για ν' αλλάξει μυαλά και αέρα, μετά την αποτυχία του στις εξετάσεις της Νομικής. Στην αρχή, ο Γιόχαν προσπαθεί για το καλύτερο, καταφέρνει μάλιστα να εντυπωσιάσει τον Αρχιδικαστή Κέστνερ. Τότε μπαίνει στη ζωή του η Λότε και τίποτα δεν είναι όπως πριν, μιας και οι δυο νέοι ερωτεύονται παράφορα. Μόνο που ο Γιόχαν αγνοεί ότι η Λότε είναι ήδη αρραβωνιασμένη με τον Κέστνερ...

Γνωρίστε τον Γκαίτε πριν γίνει Γκαίτε, σε μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και ποίησης που αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές μιας ιδιοφυίας. Στην ταινία του Φίλιπ Στελτσλ, σκηνοθέτη του «North Face», πρωταγωνιστεί ο Αλεξάντερ Φέλινγκ («Inglurious Basterds») και αποκαλύπτεται η πανέμορφη Μίριαμ Στάιν.

Η Strada Films, το Ινστιτούτο Goethe της Αθήνας και το Flix σας προσκαλούν στην avant premiere του «Ο Νεαρός Κύριος Γκαίτε!» που θα γίνει τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, στις 20.30, στο Goethe-Institut Athen, Ομήρου 14-16, Αθήνα. Διεκδικήστε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις, στέλνοντας email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας και σημειώνοντας οπωσδήποτε στο subject «Ο Νεαρός Κύριος Γκαίτε!». Ο διαγωνισμός ισχύει από τώρα μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, 8 Ιανουαρίου. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email το πρωί της Δευτέρας.