Buzz

Ο Μπράιαν Σίνγκερ αφήνει ελεύθερα έξι δευτερόλεπτα από το «X-Men: Days Of Future Past»

στα 10

Προετοιμάζοντας το έδαφος για την επόμενη Τρίτη, όταν θα κάνει πρεμιέρα το τρέιλερ του «X-Men: Days Of Future Past», ο Μπράιαν Σίνγκερ ετοίμασε ένα teaser έξι δευτερολέπτων για το instagram. Και, ναι, για την ώρα μας είναι υπέρ-αρκετό.

Ο Μπράιαν Σίνγκερ αφήνει ελεύθερα έξι δευτερόλεπτα από το «X-Men: Days Of Future Past»

Update 26.10: Δείτε στο τέλος του κειμένου τις νέες φωτογραφίες των ηρώων του «X-Men: Days Of Future Past» που δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά στο Entertainment Weekly.

Οι μεταλλαγμένοι αγωνίζονται για την επιβίωση του είδους τους σε δύο περιόδους, στην ταινία που αποτελεί σίκουελ τόσο του «X-Men: The Last Stand» του 2006 και του «X-Men: First Class» του 2011 (αλλά και του «Wolverine» του 2013) και που δεν θα ενδιέφερε κανέναν, αν δεν το σκηνοθετούσε ο Μπράιαν Σίνγκερ και αν στον ίδιο φιλμικό χρόνο δεν συναντιούνταν όλοι οι Χ-Men που αγαπήσαμε στο παρελθόν και το παρόν.

Η παρουσίαση της ταινίας στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο ήταν απλά συναρπαστική (διαβάστε περισσότερα εδώ) και η εμμονή του Σίνγκερ να ενημερώνει συχνά πυκνά μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter για τη διαδικασία των γυρισμάτων κορυφώνεται τώρα με την κυκλοφορία ενός instagram teaser που έρχεται να ετοιμάσει το έδαφος για το κανονικό τρέιλερ που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 29 Οκτωβρίου.

2

2

Μια μέρα πριν, ο Σίνγκερ θα ηγηθεί ενός twitter chat (#AskSinger) που αναμένεται να κάνει τους geeks να στριμώξουν σε 140 χαρακτήρες όλες τις απορίες τους, ενώ η οριστική ημερομηνία εξόδου του «X-Men: Days Of Future Past» είναι η 23 Μαΐου του 2014.

2

Δείτε εδώ το instagram teaser του «X-Men: Days Of Future Past»:

Update 26.10: Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες των ηρώων του «X-Men: Days Of Future Past» που δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά στο Entertainment Weekly.

x01Λόγκαν, Μαγκνέτο και Καθηγητής Χ: Χιου Τζάκμαν, Μάικλ Φασμπέντερ και Τζέιμς ΜακΑβόι

x02Πάτρικ Στιούαρτ και Ιαν ΜακΚέλεν, ο Καθηγητής Χ κι ο Μαγκνέτο

x03Ο Πίτερ Ντίνγκλετζ ως Δρ Μπολιβάρ Τρασκ

x04Ο Μαγκνέτο του Μάικλ Φασμπέντερ

x05Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η Μυστίκ

Διαβάστε ακόμη: