Buzz

Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο αποκαλύπτει τον... Τέρενς Μάλικ!

στα 10

Αυτά κάνουν τα sites κουτσομπολιού: ρίχνουν άδεια για να πιάσουν στην κάμερα τους τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο και ... χάνουν ότι δίπλα του περπατάει ο πιο ακριβοθώρητος σκηνοθέτης του Χόλιγουντ. Ο Τέρενς Μάλικ! Δείτε το βίντεο!

Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο αποκαλύπτει τον... Τέρενς Μάλικ!
Τέρενς Μάλικ: κι όμως υπάρχει!

Οποιος έχει μπει έστω και μία φορά σε κουτσομπολίστικο site ξέρει το μοτίβο: σειρές επί σειρών φωτογραφιών ή βίντεο από σταρ που μπαίνουν σε εστιατόρια, βγαίνουν από καφέ, περπατούν στους δρόμους του Λος Αντζελες και της Νέας Υόρκης, πηγαίνουν για ψώνια, βγάζουν βόλτα το σκύλο. Και μέσα σε τόση άχρηστη πληροφορία, να που μια φορά έπεσαν διάνα: το διαβόητο site tmz.com μαγνητοσκόπησε το προηγούμενο Σάββατο τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο να βγαίνει από εστιατόριο μ' έναν «άγνωστο» γκριζομάλλη. Και λοιπόν, θα μας πείτε.

Οι δύο άντρες κατευθυνόντουσαν προς το πάρκινγκ του εστιατορίου και όση ώρα περίμεναν τους παρκαδόρους να φέρουν τα αυτοκίνητά τους, ο «ρεπόρτερ» ρωτούσε τον Ντελ Τόρο τη γνώμη του για ποια χώρα θα έπρεπε να γίνει πολιτεία της Αμερικής (κάποια στιγμή θα πρέπει να αναρωτηθούμε τι ακούνε αυτοί οι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια!) ενώ ο «άγνωστος» προσπαθούσε να αποφύγει το φακό. Γύριζε την πλάτη του, έφευγε από το κάδρο, προσπαθούσε να κρυφτεί, ματαίως, πίσω από την κολόνα του δρόμου.

Ο Ντελ Τόρο σε κάποια στιγμή βάζει τα γέλια από αμηχανία, αλλά χωρίς να το καταλάβει κάνει το αντίθετο από αυτό που επιθυμεί ο «άγνωστος» άντρας: τον ακολουθεί από ευγένεια όπου εκείνος πάει (δηλώνοντας μία «κι εγώ τους αποφεύγω» συμπαράσταση) βάζοντάς τον όμως συνεχώς στο πλάνο!

Κι όλα αυτά γιατί τα κοράκια του tmz (ή ο απλός πολίτης που απλά μετά πούλησε το βίντεο που τράβηξε με το κινητό του) δεν γνώριζαν ότι ο άγνωστος δεν είναι άλλος από τον πιο ακριβοθώρητο άνθρωπο του πλανήτη Χόλιγουντ: τον Τέρενς Μάλικ.

Ακόμα πιο αστείο (ή θλιβερό, όπως το πάρει κανείς): πήρε 4 μέρες τον διεθνή Τύπο να ξεχωρίσει ότι ο άντρας δίπλα στον Ντελ Τόρο είναι ο Μάλικ και το θέμα που είχε θαφτεί επανακυκλοφόρησε ξανά σήμερα.

Ο Μάλικ δεν εμφανίζεται πουθενά: δε δίνει συνεντεύξεις, δεν παρουσιάζει τις ταινίες του στα φεστιβάλ (θυμηθείτε πώς τον δικαιολόγησε ο Μπραντ Πιτ στο περσινό φεστιβάλ Καννών στη Συνέντευξη Τύπου του «Δέντρου της Ζωής») και φτάνει στο σημείο να μην παραλαμβάνει τα βραβεία του (οι παραγωγοί του παρέλαβαν τον περσινό Χρυσό Φοίνικα) αλλά ούτε και να καταδέχεται το κάλεσμα της Ακαδημίας στα Οσκαρ.

Πόσο ειρωνικό λοιπόν ότι σήμερα είναι το πρώτο θέμα των κουτσομπολίστικων sites μ' ένα βίντεο που έγινε φυσικά viral! Δείτε το!

Διαβάστε τα πάντα για τον Τέρενς Μάλικ και τις ταινίες που ετοιμάζει εδώ