Buzz

Ο Λαρς Φον Τρίερ σας προ(σ)καλεί σ' ένα παιχνίδι blackjack: 21 ακόμα ματιές από την κλειδαρότρυπα του «Nymph()maniac»

στα 10

Μέρα που είναι, παίξτε 21 με τις αντίστοιχες νέες φωτογραφίες που μας βάζουν ακόμα βαθύτερα στο σύμπαν της νέας πρόκλησης του Λαρς Φον Τρίερ. Δείτε τις και... ευτυχισμένο το κινηματογραφικό 2014!

Ο Λαρς Φον Τρίερ σας προ(σ)καλεί σ' ένα παιχνίδι blackjack: 21 ακόμα ματιές από την κλειδαρότρυπα του «Nymph()maniac»

Μπορεί το «Nymph()maniac» να έκανε την μεγάλη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους στις δανέζικες αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά εμείς πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες ακόμα για να το δούμε (η έξοδος της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιανουαρίου). Ο Λαρς Φον Τρίερ λοιπόν συνεχίζει το teasing των ευρωπαϊκών και διεθνών αγορών με μερικά ακόμα δώρα. Λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μερικές ακόμα στιγμές της ταινίας και πόζες των χαρακτήρων σε 21 ολοκαίνουργιες φωτογραφίες.

Να θυμήσουμε ότι στο μεγάλο press junket στην Κοπεγχάγη στις αρχές του μήνα, οι συντελεστές του «Nymph()maniac» μίλησαν ανοιχτά για την πρόκληση της ταινίας, για την τολμηρότητα των σκηνών, αλλά και γιατί είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι παρόλη την ωμότητα τίποτα δεν είναι πορνογραφικό. «Η πορνογραφία έχει έναν μόνο σκοπό κι αυτός δεν είναι άλλος από το να σε ερεθίσει...» εξήγησε ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ. «Βασικά να σε κάνει να αυνανιστείς. Από αυτή την άποψη η ταινία είναι ένα πολύ κακό πορνό, ακόμη κι αν την δεις σε fast forward μόνο στα σημεία του σεξ. Ακόμη και οι πιο τολμηρές σκηνές μοιάζουν τόσο φυσικές σαν να βλέπεις κάποιον να τρώει ένα μπολ με δημητριακά».

Κι επειδή λόγω του άφθονου σεξ, ακόμα και στο promotion της ταινίας, έχουμε σχεδόν ξεχάσει το στόρι, σας παραθέτουμε ξανά την επίσημη περιγραφή: «η ποιητική ιστορία του ταξιδιού μιας γυναίκας από τη γέννησή της μέχρι την ηλικία των 50 ετών, όπως την αφηγείται η ίδια, η κατά δική της παραδοχή νυμφομανής Τζο. Ενα κρύο βράδυ, ο ηλικιωμένος, γοητευτικός εργένης Σέλιγκμαν, θα την βρει χτυπημένη σε ένα δρομάκι. Θα την πάρει σπίτι του και θα περιποιηθεί τα τραύματά της, ενώ παράλληλα τη ρωτά για την ζωή της. Θα την ακούσει με προσοχή καθώς εκείνη θα του διηγηθεί σε οχτώ κεφάλαια, ολόκληρη την ζωή της, μια ιστορία πλούσια σε συσχετισμούς, γεγονότα και συμπτώσεις».

Απολαύστε τις νέες φωτογραφίες και κάντε υπομονή λίγες μέρες ακόμα. Το 2014 έρχεται γεμάτο κινηματογραφικές υποσχέσεις. Χρόνια πολλά!

123456789101112131415161718192021

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε και μερικά που δεν πρέπει για το «Nymph()maniac»: