Buzz

Κι όμως δεν τα έχουμε δει όλα! Ο πόνος είναι ευχαρίστηση στο έκτο κεφάλαιο του «Nymph()maniac»

στα 10

Μπορεί το τρέιλερ του «Nymph()maniac» να έγινε το talk of the planet την προηγούμενη εβδομάδα, στο έκτο κεφάλαιο όμως της νέας ταινίας του Λαρς φον Τρίερ, ο Τζέιμι Μπελ κάνει στην Σαρλότ Γκενσμπούργκ το πιο... χριστουγεννιάτικο δώρο της ζωής της.

Κι όμως δεν τα έχουμε δει όλα! Ο πόνος είναι ευχαρίστηση στο έκτο κεφάλαιο του «Nymph()maniac»

«H Ανατολική Εκκλησία αναφέρεται συχνά σαν η Εκκλησία της Χαράς και η Δυτική Εκκλησία σαν η Εκκλησίας του Να Υποφέρεις. Αν κάνεις ένα ταξίδι από τη Ρώμη και πιο ανατολικά, θα ανακαλύψεις ότι απομακρύνεσαι από την ενοχή και τον πόνο προς το φως και την ευχαριστήση. Οπως και να έχει, αυτό που θα μάθει η Τζο είναι ότι ο πόνος και η ευχαρίστηση είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.»

Αυτή είναι η επίσημη περιγραφή του έκτου κεφαλαίου του «Nymph()maniac» με τίτλο «The Eastern and the Western Church» και υποτιτλο «The Silent Duck» που μόλις έκανε την εμφάνισή του στο επίσημο site της ταινίας (μια εβδομάδα ακριβώς μετά την πολυσυζητημένη κυκλοφορία του επίσημου τρέιλερ της ταινίας) και ανατρέπει όλα όσα γνωρίζατε για το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο.

Δείτε ολόκληρο το τρέιλερ του «Nymph()maniac»

Χωρίς κανένα spoiler δείτε μόνοι σας τη σκηνή εδώ και μαντέψτε ελέυθερα για το τι σημαίνει «Η Σιωπηλή Πάπια», ένα ακόμη από τα αινίγματα που θα λυθούν όταν το «Nymph()maniac» θα βγει στις αίθουσες της Δανίας ανήμερα Χριστούγεννα, απόλυτα ταυτισμένο με τις θείες ημέρες της γέννησης του Χριστού!

Σημείωση: η σκηνή τοποθετήθηκε κατευθείαν στο Vimeo, κυρίως γιατί αυτή τη φορά (λόγω της υψηλής ακαταλληλότητάς της) θα κατέβαινε πριν ακόμη ανεβει στο YouTube.

Διαβάστε ακόμη: