Buzz

Τελείως ακατάλληλο! Το τρέιλερ του «Nymph()maniac:Director's Cut» είναι εδώ!

στα 10

Με αφορμή την προβολή του Director's Cut του δεύτερου μέρους του «Nymph()maniac» στο 71ο Φεστιβάλ Βενετίας, ένα teaser τρέιλερ ελευθερώνει ό,τι πιο ακατάλληλο περιέχεται στην uncut εκδοχή της ταινίας του Λαρς φον Τρίερ.

Τελείως ακατάλληλο! Το τρέιλερ του «Nymph()maniac:Director's Cut» είναι εδώ!

Φτάνοντας στο τέλος μιας μεγάλης διαδρομής που ξεκίνησε όταν ακόμη ο Λαρς φον Τρίερ ανακοίνωσε πως η επόμενη ταινία του θα ήταν η ιστορία μιας νυμφομανούς και διέσχισε τέσσερις ταινίες (τις κινηματογραφικές και τις director's cut εκδοχές τους), το «Nymph()maniac: Director's Cut» - όπως το ήθελε δηλαδή ο δημιουργός του - προβλήθηκε σε δύο μέρη στο 71ο Φεστιβάλ Βενετίας με τον Τρίερ απόντα και παρόντα την ίδια στιγμή (διαβάστε αναλυτικά) και είναι έτοιμο για την προβολή του στις αίθουσες και για την κυκλοφορία του σε DVD, Blu Ray και ό,τι άλλο κατεβάσει ο νους των παραγωγών του.

Ενα teaser τρέιλερ - με μοντάζ όλων των επίμαχων σκηνών που περιέχει το Director's Cut - έρχεται για να θυμίσει πως η «πρόκληση» είναι η πιο αγαπημένη φίλη του Λαρς φον Τρίερ και το προμοτάρισμά του μέσω του Facebook της ταινίας το επιβεβαιώνει με το σημείωμα: «Perhaps you’ll need to see it a few times, to catch all the details. If you can handle it…!». Δείτε το εδώ.


Και τα δύο μέρη του «Director's Cut» θα προβληθούν στις φετινές 20ές Νύχτες Πρεμιέρας ενώ στη συνέχεια πρώτο και δεύτερο μέρος θα βγουν στις αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: