Buzz

Ο Νόα Χόλεϊ μιλά την εμπλοκή του Ρίντλεϊ Σκοτ στην σειρά του «Alien»

στα 10

Μπορεί κάποιος να νομίζει πως ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα είχε ενεργό δράση στη δημιουργία της σειράς αλλά, όπως αναφέρει ο Χόλεϊ, αυτό δεν ισχύει και τόσο.

Ο Νόα Χόλεϊ μιλά την εμπλοκή του Ρίντλεϊ Σκοτ στην σειρά του «Alien»

Το 2024 αναμένεται μεγάλη χρονιά για τους φανς του «Alien», με την ταινία του Φέντε Αλβαρεζ «Alien: Romulus» να κάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Αυγούστου. Αλλά πέρα από την ταινία ήδη γνωρίζουμε πως ετοιμάζεται και μια σειρά «Alien» για το κανάλι FX, την οποία μάλιστα έχει δημιουργήσει ο Νόα Χόλεϊ, της φήμης του «Fargo» και του «Legion».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, o Χόλεϊ έδωσε κάποιες περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν αλλά και για το πόσο ο πατέρας του frachise, Ριντλεϊ Σκοτ, εμπλέκεται σε αυτήν.

«Πόσο εμπλέκονται οι Κόεν στο “Fargo”; [Η μακροχρόνια σειρά του Χόλεϊ στο FX, τώρα στην πέμπτη σεζόν της]. Ας πούμε απλά, μάλλον είχα περισσότερες συζητήσεις με τον Ρίντλεϊ από ό,τι με τον Τζόελ και τον Ιθαν. Η Scott Free Productions κάνει την παραγωγή του “Alien” και ο Ρίντλεϊ κάνει δύο ή τρεις ταινίες το χρόνο. Εννοώ ότι ο Ρίντλεϊ είναι ένας καταπληκτικός συνεργάτης σε βαθμό που μπορώ να τον ρωτήσω για όλες τις σκέψεις, τις διαδικασίες, τις αποφάσεις και τα πράγματα που έχει μάθει. Και προσπαθώ να τον κρατάω ενημερωμένο και να του στέλνω υλικό ώστε να αισθάνεται ότι τον σέβομαι και συμμετέχει. Αλλά επίσης κάνει κι εκείνος τα δικά του», ανέφερε ο Χόλεϊ.

Διαβάστε ακόμα: Το «Alien» του Νόα Χόλεϊ ξεκινάει γυρίσματα

ridley scott alien

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα πριν από την Ρίπλεϊ. Είναι η πρώτη ιστορία του franchise που θα διαδραματίζεται στη Γη. Ετσι στο χρονοδιάγραμμα η σειρά θα λαμβάνει χώρα πριν από την αρχική ταινία του 1979 του Ρίντλεϊ Σκοτ και πριν από τον «Prometheus» του 2012. Επίσης κανένας προηγούμενος χαρακτήρας από τη σειρά, συμπεριλαμβανομένου και της Ρίπλεϊ, δεν θα είναι μέρος της σειράς του Χόλεϊ. «Η Ρίπλεϊ ή οποιοσδήποτε από τους άλλους χαρακτήρες του “Alien” δεν θα είναι μέρος της, εκτός από τον ίδιο τον εξωγήινο», είπε ο επικεφαλής του FX για την σειρά.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως οι Σίντνεϊ Τσάντλερ, Αλεξ Λόθερ, Σάμιουελ Μπλένκιν, Εσι Ντέιβις, Αντάρς Γουράβ και Κιτ Γιάνγκ θα πρωταγωνιστούν στην σειρά η οποία θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Περιμένουμε περισσότερα σύντομα.