Buzz

Νέα ταινία για τον Τιμ Μπάρτον!

στα 10

Φήμες θέλουν τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη να έχει ήδη κλείσει την επόμενη ταινία του: την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Miss Peregrine's Home For Peculiar Children».

Νέα ταινία για τον Τιμ Μπάρτον!

Ο Τιμ Μπάρτον μοιάζει να έχει βρει το υλικό για την επόμενη ταινία του στις σελίδες του βιβλίου του Ράνσομ Ριγκς «Miss Peregrine's Home For Peculiar Children». Πιθανή σεναριογράφος, η Τζέιν Γκόλντμαν («X-Men: Πρώτη Γενιά», «Kick Ass», και της πολυαναμενόμενης «Γυναίκας με τα Μαύρα»)

Το βιβλίο μοιάζει με ιδανική αφορμή να συνεργαστούν οι Μπάρτον-Γκόλντμαν, καθώς η αγάπη του πρώτου για τα «παρεξηγημένα τέρατα» έρχεται και δένει με την ικανότητα της δεύτερης να τα μετατρέπει σε σούπερ ήρωες.

Βλέπετε, το ορφανοτροφείο της δεσποινίδος Πέρεγκριν δεν φιλοξενεί ...κανονικά παιδιά. Στο έρημο νησί όπου βρίσκεται κρυμμένο έχουν βρει καταφύγιο απόκληρα ορφανά με ...ειδικές ιδιότητες. Ενα αγοράκι που το βλέπεις μόνο όταν φοράει ρούχα. Δύο δίδυμα κοριτσάκια που μιλάνε χωρίς ποτέ να κουνούν τα χείλη τους. Ενα μυστηριώδες κοριτσάκι που περπατά χωρίς να ακουμπάει στο έδαφος. Και πολλά ακόμα «τερατόμορφα» για τις ανθρώπινες συμβατικές κοινωνίες ορφανά, που κρατούν καλά φυλαγμένο το μυστικό τους.

Στον κόσμο των ιστοριών μάς βάζει ένα μικρό αγοράκι, όπου ο παππούς του συνήθιζε να του αφηγείται το παραμύθι για αυτό το ορφανοτροφείο, και όταν πέθανε, του άφησε στοιχεία (κάτι σαν το «Hugo») για να εξερευνήσει από μόνο του κατά πόσο πρόκειται μόνο για παραμύθι...

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε...

Δείτε το trailer για το βιβλίο «Miss Peregrine's Home For Peculiar Children» (ναι, φτιάχνονται trailers και για βιβλία) και φανταστείτε τι μπορεί να φτιάξει ο τρυφερά σκοτεινός μας κινηματογραφικός παραμυθάς, με τη βοήθεια μίας kick ass θαυματοποιού.

Μέχρι τότε βέβαια πρέπει να ολοκληρώσει το «Dark Shadows» και το «Frankeweenie» για την έξοδο τους στους κινηματογράφους. Το «Dark Shadows» αναμένεται τον Μάιο του 2012 και το «Frankenweenie» τον Οκτώβριο του 2012.