Buzz

Σκοτώθηκε ο υπεύθυνος για τη μίξη ήχου στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τομ Χανκς «Are You My Friend»

στα 10

Ο Τζέιμς Εμσγουίλερ έπεσε από διώροφο κτήριο και υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Σκοτώθηκε ο υπεύθυνος για τη μίξη ήχου στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τομ Χανκς «Are You My Friend»

Τα γυρίσματα σταμάτησαν στη νέα ταινία του Τομ Χανκς «Are You My Friend» μετά τον θάνατο του Τζέιμς Εμσγουίλερ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη μίξη ήχου, όταν ο ίδιος έπεσε στο κενό από διώροφο κτήριο. Ηταν 61 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ο Εμσγουίλερ έκανε διάλειμμα για τσιγάρο ανάμεσα στα γυρίσματα, όταν τον άκουσαν να βγάζει μια κραυγή και τον είδαν να έχει πέσει από το κτήριο στο οποίο βρισκόταν και σοβαρά τραυματισμένο. Ομως κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματά του. Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Η Sony έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον θάνατο του Εμσγουίλερ: «πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν και το στούντιο ερευνά το θέμα. Οι σκέψεις και προσευχές μας θα είναι μαζί με τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του Τζιμ.»

are you my friend 607

Διαβάστε ακόμα: Σας έλειψε ο Τομ Χανκς; Ετοιμαστείτε, επιστρέφει στην οθόνη

Ο Εμσγουίλερ είχε μια μεγάλη καριέρα στη μίξη ήχου. Είχε κερδίσει βραβείο Emmy το 2015 για την δουλειά στο «Bessie» με την Queen Latifa, ενώ είχε δουλέψει και σε ταινίες όπως «The Avengers», «The Fault in Our Stars», «Jack Reacher», «Foxcatcher» και πολλές άλλες.

Η ταινία «Are You My Friend», η οποία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες 18 Οκτωβρίου 2019, επικεντρώνεται στην σχέση του Φρεντ Ρότζερς, δημιουργός και παρουσιαστής (και σχεδόν όλα τα άλλα) σε μια μια από τις πιο μακροχρόνιες παιδικές εκπομπές της αμερικάνικης τηλεόρασης το «Mr. Rogers' Neighborhood», με τον δημοσιογράφο του Esquire Τομ Τζούνο, ο οποίος το 1998 ανέλαβε χωρίς κανέναν ενθουσιασμό να γράψει ένα πορτρέτο του παρουσιαστή για το περιοδικό του και στην πορεία όχι μόνο έγινε φίλος του, αλλά σύμφωνα με δηλώσεις του, είδε την ζωή του να αλλάζει από την γνωριμία τους.

Διαβάστε ακόμα: «Προσέξτε μη σας εξαπατήσουν»: Ο Τομ Χανκς διαψεύδει fake news για τη φημολογούμενη δωρεά και βράβευσή του στην Ελλάδα