Buzz

Μπραντ Πιτ εναντίον Ζόμπι! Επιτέλους, teaser από το «World War Z»!

στα 10

Είναι από τις σύγχρονες ταινίες που θα μείνουν ιστορικές για τα προβλήματα που συνάντησαν στην παραγωγή τους. Αλλά είναι επιτέλους έτοιμη! Το «World War Z» θ’ αποκαλύψει το πρώτο του τρέιλερ την Πέμπτη – δείτε το… teaser του trailer!

Μπραντ Πιτ εναντίον Ζόμπι! Επιτέλους, teaser από το «World War Z»!

Πέντε πρόσθετες εβδομάδες γυρισμάτων, ένας καινούριος σεναριογράφος (ο Ντέιμον Λίντελοφ του «Lost» και του «Προμηθέα») και σπρώξιμο της ημερομηνίας εξόδου του από τον Δεκέμβριο του 2012, στον Ιούνιο του 2013. Η κινηματογραφική μεταφορά του «World War Z» του Μαξ Μπρουκς, με σκηνοθέτη τον Μαρκ Φόρστερ («Ο Χορός των Τεράτων», «Χαρταετοί Πάνω απ την Πόλη») και πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, ξεκίνησε ως μία από τις μεγαλύτερες ταινίες (του… 2012) και πέρασε από σαράντα κύματα για να ολοκληρωθεί

Διαβάστε περισσότερα για τις περιπέτειες του «World War Z» εδώ.

Κι απ΄ ό,τι φαίνεται, το «World War Z» είναι πια έτοιμο – σχεδόν, για να είμαστε ακριβείς – και ετοιμάζεται, με την προοπτική της εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου, για το λανσάρισμα του πρώτου τρέιλερ, την ερχόμενη Πέμπτη στο Entertainment Tonight.

Ως… ορεκτικό, η εκπομπή προβάλλει από χθες το teaser του trailer, που μπορεί να είναι μόνο 34 δευτερόλεπτα, σ’ αυτά όμως χωράνε ορδές ολόκληρες αιμοβόρων ζόμπι που καταδιώκουν τον αγχωμένο Μπραντ και τη Μιρέιγ Ινος που υποδύεται τη σύντροφό του.

Δείτε το παρακάτω και μη σταματήσετε να κοιτάζετε πίσω σας!