Buzz

Πόσο peculiar είναι το πρώτο τρέιλερ για το «Μiss Peregrine's Home for Peculiar Children» του Τιμ Μπάρτον;

στα 10

Κρατάμε την αναπνοή μας για τη νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον. Και ευχόμαστε να είναι πιο ξεχωριστή από το τρέιλέρ της...

Πόσο peculiar είναι το πρώτο τρέιλερ για το «Μiss Peregrine's Home for Peculiar Children» του Τιμ Μπάρτον;

Γιατί το ορφανοτροφείο της δεσποινίδος Πέρεγκριν δεν φιλοξενεί συνηθισμένα παιδιά. Στο έρημο νησί όπου βρίσκεται κρυμμένο, έχουν βρει καταφύγιο απόκληρα ορφανά με υπεράνθρωπες ιδιότητες. Ενα αγοράκι που το βλέπεις μόνο όταν φοράει ρούχα. Δύο δίδυμα κοριτσάκια που μιλάνε χωρίς ποτέ να κουνούν τα χείλη τους. Ενα μυστηριώδες κοριτσάκι που περπατά χωρίς να ακουμπάει στο έδαφος. Και πολλά ακόμα «τερατόμορφα», για τις ανθρώπινες, συμβατικές κοινωνίες, ορφανά, που κρατούν καλά φυλαγμένο το μυστικό τους. Στον κόσμο των ιστοριών μάς βάζει ένα μικρό αγοράκι, που ο παππούς του συνήθιζε να του αφηγείται το παραμύθι για αυτό το ορφανοτροφείο και, όταν πέθανε, του άφησε στοιχεία για να εξερευνήσει κατά πόσο πρόκειται μόνο για παραμύθι...

Οποιαδήποτε ταινία κι αν ακολουθούσε την απογοήτευση του «Big Eyes» (για να μην αναφέρει κανείς και την προηγούμενη, του «Dark Shadows»), θα βρισκόταν αντιμέτωπη με τις μεγάλες προσδοκίες ο Τιμ Μπάρτον να έχει ξαναβρει τα λογικά του και να κάνει μια από εκείνες τις ταινίες που κάποτε μας έκανε να τον αγαπήσουμε όσο κανέναν.

Η τύχη έφερε αυτή η ταινία να είναι το «MIss Peregrine's Home For Peculiar Children», βασισμένο στο ομώνυμο best-seller του Ράνσομ Ριγκς (στα ελληνικά «Μις Πέρεγκριν, Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά», από τις εκδόσεις Πλατύπους) που έτοιμο πια παραδίδει το πρώτο του τρέιλερ σε κοινή θέα για να αποκαλύψει ένα μαγικό κόσμο από παραδοξότητες (και τίποτ' άλλο;).

Δείτε ακόμη: H (χαμένη) τέχνη της χαρτοπετσέτας με τον τρόπο του Τιμ Μπάρτον

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children 607

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Τζέιν Γκόλντμαν (του «X-Men: Πρώτη Γενιά», του «Kick Ass», και της «Γυναίκας με τα Μαύρα»), ενώ πρωταγωνιστούν οι Εύα Γκριν, Είσα Μπάτερφιλντ, Κρις Ο' Ντάουντ, Ελα Πέρνελ, Αλισον Τζάνεϊ, Ρούπερτ Εβερετ, Τέρενς Σταμπ, Τζούντι Ντεντς και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον. Η προγραμματισμένη πρεμίερα του «MIss Peregrine's Home For Peculiar Children» είναι στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ και κάντε το σταυρό σας η ταινία να είναι κάτι περισσότερο από αυτό:

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children 607