Buzz

Ποιος ακριβώς θέλει να δει ένα ριμέικ του «Memento» του Κρίστοφερ Νόλαν;

στα 10

Δεκαπέντε μόλις χρόνια μετά την έξοδό του στους κινηματογράφους, το «Memento» του Κρίστοφερ Νόλαν ετοιμάζεται για το ριμέικ του. Το γιατί είναι κάτι που μάλλον δεν θα απαντηθεί ποτέ...

Ποιος ακριβώς θέλει να δει ένα ριμέικ του «Memento» του Κρίστοφερ Νόλαν;

Σε ένα Χόλιγουντ και μια βιομηχανία που πεισματικά ανακυκλώνει αντί να πρωτοτυπεί, ένα ριμέικ του «Memento», της ταινίας που έκανε γνωστό τον Κρίστοφερ Νόλαν δεν είναι ακριβώς η είδηση που προκαλεί εκπληξη...

Τα δικαιώματα της ταινίας του 2000, διάσημη για την αντίστροφη (από το τέλος στην αρχή) αφηγησή της, αγοράστηκαν από την AMBI Pictures, εταιρία των Αντρέα Ιερβολίνο και Μόνικα Μπακάρντι, οι οποίοι θα διαθέσουν περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση πέντε ταινιών συνολικού budget 20-30 εκατομμυρίων δολαρίων ή δέκα ταινιών συνολικού budget κάτω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων - ανάμεσα στα οποία βρίσκεται το «Cruel Intentions», το «Donnie Darko» και το «Sliding Doors».

Δείτε ακόμη: «Doodlebug»: Δείτε την πρώτη μικρού μήκους ταινία που σκηνοθέτησε ο Κρίστοφερ Νόλαν

Memento 607

«Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και αυτό εξαιτίας της ιδιοφυίας του Κρίστοφερ Νόλαν, αλλά δεν θα θέλαμε να γίνει με κανέναν άλλο τρόπο», δηλώνει ο Ιερβολίνο. «Το ριμέικ θα είναι πιστό στο όραμα του Κρίστοφερ Νόλαν και θα είναι ένα αξέχαστο φιλμ, τολμηρό και άξιο για βραβεία όπως και το αυθεντικό», συμπληρώνει η Μπακάρντι.

Αναμένοντας περισσότερες πληροφορίες για τον σκηνοθέτη που θα τολμήσει να αναμετρηθεί με τον Κρίστοφερ Νόλαν, αλλά και τον πρωταγωνιστή που θα υποδυθεί τον κεντρικό χαρακτήρα που στην πρωτότυπη ταινία είχε παίξει ο Γκάι Πιρς, θυμόμαστε το τρέιλερ του «Memento»:


Διαβάστε ακόμη: