Buzz

Mean Tweets Live: Ο Τζίμι Κίμελ και η οργή του twitter!

στα 10

Ο Τζίμι Κίμελ έχει καθιερώσει τα βίντεο όπου οι σταρς διαβάζουν κακίες για τους ίδιους στο twitter. Χθες βράδυ ήταν η σειρά των Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τζεφ Μπρίτζες, αλλά και του ίδιου του παρουσιαστή, ο οποίος δέχθηκε πυρά για ένα αστείο που έκανε επί σκηνής των βραβείων Εmmy.

Mean Tweets Live: Ο Τζίμι Κίμελ και η οργή του twitter!

Κατά τη διάρκεια της [τελετής απονομής των βραβείων Emmy 2015,]((https://flix.gr/news/emmys-2015-awards.html) ο Τζίμι Κίμελ έκανε ένα αστείο, το οποίο δεν κάθισε καλά με κάποια μερίδα του κοινού. Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παρουσιάσει το Α' Ανδρικό Κωμωδίας, ο Κίμελ κρατούσε το φάκελο με το όνομα του νικητή και ισχυρίστηκε κάτι απλό: αν πει άλλο όνομα, ποιος θα το καταλάβει; Και τι θα κάνουν οι συμβολαιογράφοι που έχουν επικυρώσει τα αποτελέσματα; Θα σταματήσουν τον, για παράδειγμα, Ματ Λε Μπλανκ (ο οποίος δε θα είναι ο κανονικός νικητής) από τον ευχαριστήριο λόγο του; «Θα ανέβαιναν στη σκηνή να τα βάλουν με τον Τζόι Τριμπιάνι; Μπορώ λοιπόν να κάνω ό,τι θέλω. Μπορώ να φάω το αποτέλεσμα (και έκοψε το όνομα του νικητή από την κάρτα και το έφαγε live) και να πω όποιο όνομα γουστάρω...»

Δεν είδατε τα ΕΜΜΥ; Διαβάστε αναλυτικά: 67η Απονομή των Βραβείων Emmy: Ξεμπερδεύοντας με το παλιό

Matt LeBlanc ΕΜΜΥ 2015 607

Ολο αυτό ήταν φυσικά ένα γραμμένο και προβαρισμένο αστείο με τον Ματ Λε Μπλανκ στο κόλπο (ή και όχι, αλλά να συμμετέχει ως άνθρωπος με χιούμορ το παιχνίδι). Καθώς ο Κίμελ καθόταν μπροστά του κατά τη διάρκεια της τελετής, οι δυο τους τράβηξαν τα όρια αυτής της φάρσας λίγο παραπάνω: φωτογραφήθηκαν με τον τρύπιο φάκελο και τον Λε Μπλανκ να δείχνει το "θυμό" του και το μεσαίο του δάχτυλο στον παρουσιαστή.

Δεν έχετε δει ποτέ τα mean tweets videos? Δείτε τα: Mean Tweets: Δείτε βίντεο που οι σταρ διαβάζουν όσους τους μισούν στο twitter

Φαίνεται όμως πως ο κόσμος πίστεψε ότι όλο αυτό ήταν αληθινό και πολλοί στο twitter φρόντισαν να νουθετήσουν τον Κίμελ: δεν παίζουν με την αγωνία των υποψηφίων για τα βραβεία τους, ντροπή του, θα έπρεπε να είναι λιγότερο κάφρος.

Θυμηθείτε κι αυτό: O Mπαράκ Ομπάμα διαβάζει Mean Tweets στον Τζίμι Κίμελ

Ο Κίμελ φυσικά άδραξε την ευκαιρία να εισάγει και τον εαυτό του μέσα στο ίδιο του το παιχνίδι: διάβασε τα mean tweets του live στην εκπομπή του χθες βράδυ. Κι επειδή δεν είχε χρόνο να ετοιμάσει βίντεο, έβαλε και τους καλεσμένους του να διαβάσουν, εκείνη την ώρα, και τα δικά τους - ζωντανά, στο στούντιο.

Δείτε λοιπόν τον Τζεφ Μπρίτζες, την Κρίστεν Μπελ και τον απολαυστικό Μπένεντικτ Κάμπερμπατς να διαβάζουν τις κακίες των τρολ και να απαντούν.

.

Διαβάστε περισσότερα: