Industry

Με «Ενα Χωρισμό», ο Δαναός μας φέρνει πιο κοντά!

στα 10

Ο κινηματογράφος Δαναός προσφέρει στους θεατές την ευκαιρία να δουν την ταινία – αποκάλυψη της χρονιάς, «Ενας Χωρισμός», με μειωμένο εισιτήριο.

Με «Ενα Χωρισμό», ο Δαναός μας φέρνει πιο κοντά!

Προσπαθώντας πάντα να προσφέρει το κάτι παραπάνω στο κινηματογραφικό κοινό, που του είναι πάντα πιστό, ο κινηματογράφος Δαναός δίνει στους θεατές τη δυνατότητα να δουν την ταινία «Ενας Χωρισμός», πληρώνοντας μόνο 6 ευρώ, από τη Δευτέρα 26, έως και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Η ταινία «Ενας Χωρισμός», του Ασγκάρ Φαρχαντί, που θα βγει στους κινηματογράφους την παραπάνω Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, από τη Strada, κατάφερε φέτος να γίνει η επιτυχία του καλοκαιρινού box-office στη Γαλλία, ξεπερνώντας τις 600.000 εισιτήρια τον πρώτο μήνα προβολής της. Το φιλμ θα προβληθεί στην επίσημη λήξη των φετινών Νυχτών Πρεμιέρας Conn-x.

Η ιδιαίτερη ταινία από το Ιράν, που βραβεύτηκε με τη Χρυσή Αρκτο του φετινού Φεστιβάλ Βερολίνου, σκηνοθετημένη από το δημιουργό του «Τι Απέγινε η Ελι», παρακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού σε διάλυση και ταυτόχρονα ενός ολόκληρου κόσμου σε αποσύνθεση. Η Σιμίν θέλει να φύγει. Ο Ναντέρ είναι δέσμιος του άρρωστου πατέρα του και δε θέλει να τον αφήσει μόνο. Ετσι χωρίζονται και η κόρη τους, ελπίζοντας να γυρίσει γρήγορα η μητέρα της, μένει προσωρινά με τον Ναντέρ. Ανήμπορος να φροντίσει το γέρο πατέρα του, ο Ναντέρ προσλαμβάνει μία γυναίκα για να τον περιποιείται. Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι αυτή η γυναίκα δούλευε χωρίς την άδεια του συζύγου της και ότι ήταν έγκυος. Ή μήπως το ’ξερε; Χωρίς να το καταλάβει ο Ναντέρ αιχμαλωτίζεται σε έναν ιστό από ψέματα και κοινωνικές αντιδικίες που καταστρέφουν τη ζωή, τα όνειρά του αλλά και την εικόνα του στα μάτια της κόρης του.

Ο Δαναός θα προβάλει το «Ενας Χωρισμός» για τρεις μέρες πριν την έξοδο της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες. Για τη Δευτέρα 26, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν προβολές στις 17.30, 20.30 και 22.30, με τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε το τρέιλερ εδώ.