Buzz

Οι αδερφοί Ρούσο επιβεβαίωσαν πως ο πρώτος ανοιχτά γκέι υπερήρωας έρχεται σύντομα στο MCU

στα 10

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του τα αδέρφια Ρούσο μίλησαν για τα πάντα, αλλά κυρίως για το μέλλον του MCU.

Οι αδερφοί Ρούσο επιβεβαίωσαν πως ο πρώτος ανοιχτά γκέι υπερήρωας έρχεται σύντομα στο MCU

Προσοχή: Το άρθρο περιέχει minor spoiler από την ταινία «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη».

Πέρα από την τεράστια επιτυχία της τελευταίας πράξης των «Εκδικητών» και γενικά τα πολύ θερμά σχόλια που εισέπραξε τόσο από τους φανς όσο κι από τους κριτικούς, οι αδερφοί Ρούσο δέχτηκαν και κάποια επικριτικά σχόλια από μερικούς για την παρουσίαση ενός ανοιχτού γκέι χαρακτήρα στην αρχή της ταινίας. Ο χαρακτήρας αυτός, τον οποίο έπαιξε μάλιστα ο ίδιος ο Τζο Ρούσο, ήταν ένας άντρας ο οποίος, μιλώντας στην ομάδα θεραπείας του Στιβ Ρότζερς, προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την τραυματική εμπειρία του χαμού των αγαπημένων του ανθρώπων με το να ξαναπροσπαθήσει να βγει ραντεβού με κάποιον άλλον άντρα.

Διαβάστε ακόμα: Το εμπάργκο των spoilers για τους «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» σταματά από βδομάδα

Αυτό όμως δεν σταμάτησε ούτε τους ίδιους, αλλά και σίγουρα ούτε την Marvel, για να μας δώσει σύντομα τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπερήρωα σε κάποια ταινία της. Σύμφωνα με τα αδέρφια Ρούσο, οι μίλησαν στο σόου του Entertainment Weekly, η ανακοίνωση αυτή θα γίνει πάρα πολύ σύντομα: «θα υπάρξει ένας ανοιχτά γκέι χαρακτήρας σε μια από τις επερχόμενες ταινίες της Marvel και νομίζω πως ο Κέβιν [Φάιγκι] θα κάνει την ανακοίνωση αυτή πολύ σύντομα.»

Οταν τους ζητήθηκε να επιβεβαιώσουν αν ο χαρακτήρας που έπαιξε ο Τζο Ρούσο ήταν ο πρώτος ανοιχτά γκέι χαρακτήρας σε ταινία του MCU απάντησαν πως: «ναι είναι ανοιχτά γκέι. Υπήρχαν υπαινιγμοί για την σεξουαλικότητα κι άλλων χαρακτήρων, αλλά αυτός είναι ο πρώτος ανοιχτά γκέι χαρακτήρας.» Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή τους.


Ηδη το στούντιο της Marvel έχει ανακοινώσει πως, από εδώ και στο εξής, θα μας περιμένει ένα MCU γεμάτο από χαρακτήρες από όλες τις ηλικίες, τις εθνικότητες, ΛΟΑΤΚΙ+ και ΑΜΕΑ, με ταινίες όπως με την Black Widow, τον καλτ αγαπημένο Ασιάτη χαρακτήρα Shang-Chi, αλλά και τους «The Eternals» με ίσως τον πρώτο γκέι χαρακτήρα σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε blockbuster ταινία.

Διαβάστε ακόμα: