Industry

Γι' αυτήν την avant premiere χρειάζεστε... «Κωδικό Ονομα: U.N.C.L.E.»

στα 10

Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε πρώτοι τη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι, «Κωδικό Ονομα: U.N.C.L.E.» και φορέστε τα πιο ποπ, '60ς καλοκαιρινά σας ρούχα!

Flix Team
Γι' αυτήν την avant premiere χρειάζεστε... «Κωδικό Ονομα: U.N.C.L.E.»

Σ' αυτήν την ταινία είναι όλα πανέμορφα: οι δυο πρωταγωνιστές, ο Χένρι Κάβιλ κι ο Αρμι Χάμερ, η Αλίσια Βικάντερ που βρίσκεται ανάμεσά τους, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι σε ρόλο πολύ πολύ κακιάς, ο Χιου Γκραντ σε ρόλο... Χιου Γκραντ, το Βερολίνο, η Ρώμη (το πρώτο γυρισμένο στο Λονδίνο, η δεύτερη στη Νάπολη), η ρετρό ατμόσφαιρα, το σεξ απίλ που ξεχειλίζει, το ψυχροπολεμικό κλίμα που ευνοεί καυτές συνευρέσεις. Η νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι, «Κωδικό Ονομα: U.N.C.L.E.» έρχεται στις αίθουσες, την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου, από την Tanweer κι εσείς μπορείτε να τη δείτε πρώτοι.

Διαβάστε ακόμη: O Χένρι Κάβιλ και ο Αρμι Χάμερ κάνουν ακόμη και τον τηλεφωνικό κατάλογο να ακούγεται σέξι!

man from uncle 607

Βασισμένη στην ομοτιτλη τηλεοπτική σειρά του '60, η ταινία έχει ως φόντο την κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου. Το «Κωδικό Ονομα: U.N.C.L.E.» παρακολουθεί τη ζωή του Ναπολέοντα Σόλο, πράκτορα της CIA και του Ιλια Κουριάκιν, πράκτορα της KGB. Στο πλαίσιο μιας αποστολής, οι δύο άνδρες αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας. Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, η Γκάμπι Τέλερ, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα πρέπει να δώσουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή.

man from uncle 607

Το σενάριο είναι των Γκάι Ρίτσι και Λάιονελ Γουίγκραμ. Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία τους μετά τις διασκευές των δύο μεγάλων κινηματογραφικά επιτυχημένων «Sherlock Holmes». «Το συγκλονιστικό για μένα είναι ότι δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι πράκτορες, ενώ ξεκίνησαν με στόχο ο ένας να εξοντώσει τον άλλο, κατέληξαν να συνεργάζονται αλλά όχι και να εμπιστεύονται απόλυτα ο ένας τον άλλο. Το γεγονός ότι ο ένας εκπροσωπεί την καπιταλιστική Αμερική και ο άλλος την κομμουνιστική Ρωσία, και ότι αυτές οι δύο υπερδυνάμεις αναγκάζονται να συνεργαστούν για να εξουδετερώσουν μια απειλή παγκόσμιων διαστάσεων, είναι καταπληκτικό σημείο εκκίνησης, που σου δίνει την ελευθερία να πειραματιστείς και να διασκεδάσεις. Αυτός είναι και ο κεντρικός άξονας της υπόθεσης,» λέει ο Γκάι Ρίτσι για τους ήρωές του. «Από μία άποψη είναι αυτό που θα λέγαμε buddy movie, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο ένας δεν συμπαθεί τον άλλο εξαρχής,» λέει ο Χένρι Καβίλ, που ενσαρκώνει τον Σόλο, τον γλυκύ και ενίοτε θρασύ Αμερικανό πράκτορα. Ο Αρμι Χάμερ, που πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Κουριάκιν, δίνει μια πιο συμβατική εξήγηση για το πώς βλέπει ο Ρώσος πράκτορας τα πράγματα: «Ο Κουριάκιν είναι ο απόλυτος στρατιώτης, βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή, έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό του. Ξαφνικά, του αναθέτουν μια αποστολή που απεχθάνεται και δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό. Και απ’ ό,τι φαίνεται, δεν ξέρει καν ότι υπάρχουν κανόνες.»

Διαβάστε ακόμη: Τα 5 πράγματα που μάς ενθουσίασαν, βλέποντας σκηνές από το «The Man from U.N.C.L.E.»

man from uncle 607

Οπως οι ταινίες “Sherlock Holmes” ταξίδεψαν το κοινό στο βικτοριανό Λονδίνο, χωρίς να χάνουν την ικμάδα και τον σύγχρονο χαρακτήρα τους, έτσι και το “Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.” μετέφρασε όλα αυτά τα στοιχεία που έκαναν τη δεκαετία του ‘60 συναρπαστική – από την τέχνη, τη μόδα και τη μουσική, μέχρι τη νοοτροπία και τη στάση ζωής – σε μια ατμόσφαιρα που αποπνέει το άρωμα του τότε και του τώρα.

man from uncle 607

To Flix και η Tanweer σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε πρώτοι το «Κωδικό Ονομα: U.N.C.L.E.» στην avant premiere που θα γίνει τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στην αίθουσα VMAX του Village Mall. Για να διεκδικήσετε μια από τις διπλές προσκλήσεις μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε like, share ή comment στο post και μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Κυριακή και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με direct message.

Η ταινία «Κωδικό Ονομα: U.N.C.L.E.» («The Man from U.N.C.L.E.») θα βγει στις αίθουσες την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου, από την Tanweer. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.

man from uncle poster vertical gr 607