Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2014: Πρώτες εικόνες από το «Lost River» του Ράιαν Γκόσλινγκ

στα 10

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ράιαν Γκόσλινγκ είναι έτοιμο για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 67ο Φεστιβάλ Καννών και αυτές είναι οι πρώτες του (μυστηριώδεις) εικόνες.

Κάννες 2014: Πρώτες εικόνες από το «Lost River» του Ράιαν Γκόσλινγκ

Τοποθετημένο στο σουρεαλιστικό τοπίο μιας έρημης πόλης, η Μπίλι, μια ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών βυθίζεται σε ένα μακάβριο και ποτισμένο με σκοτεινή φαντασία υπόκοσμο, την ίδια ώρα που ο έφηβος γιος της ανακαλύπτει μια μυστική οδό σε μια υποβρύχια πόλη. Μαζί θα πρέπει να λύσουν το μυστήριο που τους περιβάλλει προκειμένου να σώσουν την οικογένειά τους.

Θυμίζοντας περισσότερο... Ντέιβιντ Λιντς, παρά αυτό που θα περίμενε κανείς από το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ράιαν Γκόσλινγκ, το «Lost River» (που μέχρι πρότινος είχε τον τίτλο «How to Catch a Monster») είναι έτοιμο για να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο ανήσυχο «Ενα Κάποιο Βλέμμα» του 67ου Φεστιβάλ Καννών - εκεί όπου θα κάνει την πρεμιέρα του και το «Xenia» του Πάνου Χ. Κούτρα.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το επίσημο πρόγραμμα του 67ου Φεστιβάλ Καννών.

2

Οι πρώτες αινιγματικές εικόνες από το «Lost River» επιβεβαιώνουν πως δεν πρόκειται για την τυπική αμερικάνικη ταινία, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Κριστίνα Χέντρικς, η Εύα Μέντες, η Σίρσα Ρόναν, ο Ιαν Ντε Κεστέκερ και ο Μπεν Μέντελσον ράβονται ήδη για να περπατήσουν στην Κρουαζέτ.

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Lost River» του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες εικόνες από την ταινία:

2

2

Διαβάστε ακόμη: