Buzz

Ανακοινώθηκε το καστ της anime ταινίας «The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim»

στα 10

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2024.

Ανακοινώθηκε το καστ της anime ταινίας «The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim»

Η Warner Bros., σε συνεργασία με τη New Line Cinema, ετοιμάζει μια anime κινηματογραφική ταινία με τίτλο «The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim» την οποία θα σκηνοθετήσει ο Ιάπωνας Κέντζι Καμιγιάμα, ο σκηνοθέτης των πετυχημένων anime «Blade Runner: Black Lotus» και «Ghost In The Shell: Standalone Complex».

Το Dealine τώρα δίνει λίγες περισσότερες πληροφορίες για το καστ της ταινίας αναφέροντας πως σε αυτή θα δανείσουν τις φωνές τους οι Μπράιν Κοξ στον Χάμερχαντ, η Γκάια Γουάις στην κόρη του την Ηρα και η Μιράντα Οτο επιστρέφει στον ρόλο της Εόγουιν, η οποία και θα διηγείται την ιστορία. Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Λουκ Πασκουαίνο στον ρόλο του Γουλφ, Λορέιν Ασμπουρν, Γιασντάν Κουαρφούρι, Μπέντζαμιν Γουέινραϊτ, Σον Ντούλεϊ και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε ακόμα: Η σειρά «The Lord of the Rings: The Rings of Power» θα ολοκληρωθεί σε πέντε σεζόν

Lord Of The Rings: The War Of The Rohirrim

H ταινία θα εξερευνά και θα επεκτείνει την ανείπωτη ιστορία πίσω από το φρούριο του Helm’s Deep, αλλά και την ζωή μιας από τις πιο θρυλικές φιγούρες της Μέσης Γης του Βασιλιά του Ρόχαν, Χελμ Χάμερχαντ. Η Μάχη του Helm’s Deep ήταν και μια από τις εμβληματικές μάχες στην ταινία «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δυο Πύργοι» του Πίτερ Τζάκσον στην οποία στρατιώτες του Ρόχαν μαζί με ξωτικά πολέμησαν ορδές από ορκς οι οποίες στάλθηκαν εκεί από τον Σάρουμαν.Η Φιλίπα Μπόγιενς, μια εκ των σεναριογράφων των τριλογιών «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» και «Χόμπιτ» έχει αναλάβει να επιμεληθεί το σενάριο το οποίο θα το γράψουν οι Τζέφρι Αντις και Γουίλ Μάθιους, το δίδυμο πίσω από την σειρά του Netflix «The Dark Crystal: Age of Resistance».

Η ταινία «The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 12 Απριλίου 2024.