Buzz

Πρώτο τρέιλερ της «Lisa Frankenstein» της Ζέλντα Γουίλιαμς

στα 10

Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς σκηνοθετεί μια ταινία για την αγάπη μιας έφηβης με το τέρας του Φρανκεστάιν σε σενάριο της Ντιάμπλο Κόντι.

Πρώτο τρέιλερ της «Lisa Frankenstein» της Ζέλντα Γουίλιαμς

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια ταινία μιλάει για την αγάπη μεταξύ ενός ζωντανού κι ενός, ας πούμε έτσι καλύτερα, «όχι και τόσο ζωντανού» χαρακτήρα. Από την τετραλογία του «Twilight» μέχρι και την ταινία του 2013 «Αγάπησα ένα Ζόμπι» («Warm Bodies»), αυτό το ιδιόρρυθμο ρομάντζο έχει καταφέρει να βρει αρκετούς φανατικούς από όλες τις ηλικίες.

Με αυτή λοιπόν την ιδέα καταπιάνεται και η νέα σε σενάριο της Ντιάμπλο Κόντι η οποία δεν ασχολείται όμως ούτε με βρικόλακες, ούτε με ζόμπι, αλλά με… το τέρας του Φράνκενσταιν. Με τίτλο «Lisa Frankenstein» η ταινία μια ιστορία οργισμένης ενηλικίωσης για μια παρεξηγημένη έφηβη και τον έρωτά της στο γυμνάσιο, που τυγχάνει να είναι ένα όμορφο πτώμα. Μετά από ένα σύνολο τρομακτικών περιστάσεων που τον φέρνουν πίσω στη ζωή, οι δυο τους ξεκινούν ένα δολοφονικό ταξίδι για να βρουν την αγάπη, την ευτυχία… και μερικά μέρη του σώματος που λείπουν στην πορεία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μεταμορφώνεται στον Λέοναρντ Μπερνστάιν στο νέο τρέιλερ του «Maestro»

lisa frankenstein

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει η Ζέλντα Γουίλιαμς, η κόρη το Ρόμπιν Γουίλιαμς (εδώ στην δεύτερη σκηνοθετικής της προσπάθεια στο σινεμά μετά το «Kappa Kappa Die»), και πρωταγωνιστούν οι Κάθριν Νιούτον (την οποία είδαμε πρόσφατα στον ρόλο της Κέισι Λανγκ στο «Ant-Man and the Wasp: Quantumania») και ο Κόουλ Σπράους (από το «Riverdale»).

Η ταινία «Lisa Frankenstein» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 8 Φεβρουαρίου 2024. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ.

lisa frankenstein