Buzz

Λίγο πιο βαθιά στο «Μεγάλο Ονειρο» του Ντέιβιντ Λιντς

στα 10

Εχετε κολλήσει και ακούτε συνέχεια το «I'm Waiting Here» από το καινούριο δίσκο του Ντέιβιντ Λιντς με τίτλο «The Big Dream». Δύο ακόμη τραγούδια προετοιμάζουν την έξοδο του σαν το πιο ατμοσφαιρικό όνειρο που θα... ακούσετε φέτος το καλοκαίρι.

Λίγο πιο βαθιά στο «Μεγάλο Ονειρο» του Ντέιβιντ Λιντς

Το έχουμε πάρει απόφαση πως ο Ντέιβιντ Λιντς θα αργήσει πολύ για να κάνει καινούρια ταινία. Οι τελευταίες του δηλώσεις περί απογοήτευσης από τη βιομηχανία (διαβάστε αναλυτικά εδώ) το επιβεβαιώνουν. Οπότε, ας βολευτούμε και πάλι με όλα αυτά που συνεχίζει ακούραστος να προσφέρει, όπως για παράδειγμα τα καινούρια του τραγούδια από τον δίσκο του «The Big Dream» που κυκλοφορεί στις αρχές Ιουλίου.

Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει το υπέροχο «I'm Waiting Here» με τη συμμετοχή της Lykke Li (ακούστε το και δείτε το αλά «Χαμένη Λεωφόρος» βίντεο κλιπ του εδώ) και τώρα μπορούμε να ακούσουμε ακόμη δύο δείγματα από το αλμπουμ του Ντέιβιντ Λιντς: το «Star Dream Girl» και το υπέροχο «Are You Sure».



Ταυτόχρονα, στο επίσημο site του Ντέιβιντ Λιντς μπορείτε να ακούσετε μια συλλογή επιλεγμένη από τον ίδιο με τίτλο «Music for Dreaming No. 1» για τα ανήσυχα βράδια του καλοκαιριού.

2

Διαβάστε περισσότερα για τον Ντέιβιντ Λιντς: