Buzz

Γκέι πορνοστάρ. Εγκλημα. Αληθινή ιστορία. Τζέιμς Φράνκο. Δείτε το trailer του «King Cobra»

στα 10

O σκηνοθέτης του «I am Michael», Τζάστιν Κέλι, επιστρέφει με μία αληθινή ιστορία και τους Τζέιμς Φράνκο και Κρίστιαν Σλέιτερ να ανταγωνίζονται για έναν γκέι πορνοστάρ.

Γκέι πορνοστάρ. Εγκλημα. Αληθινή ιστορία. Τζέιμς Φράνκο. Δείτε το trailer του «King Cobra»

Ο Τζέιμς Φράνκο συνεχίζει να φλερτάρει τους γκέι προκλητικούς ρόλους. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί σε μία αληθινή ιστορία που είχε συγκλονίσει την gay porn industry στα 80ς.

Σε σκηνοθεσία Τζάστιν Κέλι («I am Michael»), το «King Cobra» ακολουθεί την ιστορία του Σον Πολ Λόκχαρτ (μετέπειτα γνωστού ως πορνοστάρ «Μπρεντ Κόριγκαν»), ο οποίος τσακώνεται με τον παραγωγό/προαγωγό του που τον έκανε διάσημο, για να συνεργαστεί με έναν επικίνδυνο άντρα, που θα τον διεκδικήσει θανάσιμα. Κυριολεκτικά.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Τζέιμς Φρανκο υπέρ του gay σεξ. Στην οθόνη.

franco king-cobra 607

Ντυμένο και στιλιζαρισμένο με το γκλίτερ των 80ς, το «King Cobra» τα έχει όλα: night clubs, full frontal αγόρια, σεξ, ντραγκς, ποπ σάουντρακ, ενώ τον Φράνκο πλαισιώνουν οι Γκάρετ Κλέιτον (στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μπρεντ Κόριγκαν), Κρίστιαν Σλέιτερ, Κίγκαν Αλεν (του «Pretty Little Liars») και... wait for it - Μόλι Ρίλγουντ και Αλίσια Σίλβερστοουν (για το camp της υπόθεσης!).

Το «King Cobra» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer.

.

Δείτε και διαβάστε ακόμα: