Industry

«Επτά Μέρες με τη Μέριλιν»: κερδίστε συλλεκτικά T-shirts

στα 10

Το Flix σας ντύνει με κάτι περισσότερο από μια σταγόνα Chanel No 5. Διεκδικήστε ένα συλλεκτικό μπλουζάκι του «Επτά Μέρες με τη Μέριλιν»: φοριέται και την πρωτοχρονιά!

Flix Team
«Επτά Μέρες με τη Μέριλιν»: κερδίστε συλλεκτικά T-shirts

Τοποθετημένο το καλοκαίρι του 1956, όταν η Μέριλιν Μονρό βρισκόταν στην Αγγλία γυρίζοντας το «Τhe Prince and the Showgirl» με τον Λόρενς Ολίβιε, το «Μy Week With Marilyn» αφηγείται την ιστορία της συνάντησης του νεαρού Κόλιν Κλαρκ, μαθητευόμενου βοηθού του Ολίβιε, με τη σούπερ σταρ, της εβδομάδας που πέρασαν μαζί και της ματιάς που κατόρθωσε να ρίξει πίσω από το προσωπείο του ειδώλου, στη γυναίκα πίσω από το sex symbol.

Οσο το «Επτά Μέρες με τη Μέριλιν» μαζεύει βραβεία και υποψηφιότητες, οδεύοντας προς τα Οσκαρ κι ετοιμάζεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon στις 22 Δεκεμβρίου, η Μισέλ Γουίλιαμς κοιτάζει με το παιχνιδιάρικο και μελαγχολικό βλέμμα της Μέριλιν Μονρό τον κόσμο.

Το Flix και η Odeon χαρίζουν σε πέντε τυχερούς από ένα συλλεκτικό T-shirt του «Επτά Μέρες με τη Μέριλιν». Γράψτε μας στα σχόλια ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία με τη Μέριλιν Μονρόε και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό. Οι συμμετοχές θα κληρωθούν και οι νικητές θα ανακοινωθούν από εδώ την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου. Θυμηθείτε στην καταχώρηση του σχολίου σας να συμπεριλάβετε και το email σας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Διαβάστε περισσότερα για το «Επτά Μέρες με τη Μέριλιν» εδώ.