Buzz

Κερδίστε DVD και Blu-Ray «Οι Περιπέτειες του Τεντέν: Το Μυστικό του Μoνόκερου»

στα 10

Η Sony Pictures Home Entertainment Hellas και το Flix σας ανοίγουν την πόρτα στην περιπέτεια... Μαζί με τον Τεντέν, τον Μιλού και τον καπετάνιο Χάντοκ διεκδικήστε DVD ή Blu-Ray της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ και βρείτε τι κρύβεται πίσω από το «Μυστικό του Μονόκερου».

Flix Team
Κερδίστε DVD και Blu-Ray «Οι Περιπέτειες του Τεντέν: Το Μυστικό του Μoνόκερου»

Ο Τεντέν, ένας ριψοκίνδυνος νεαρός δημοσιογράφος που διψά για περιπέτεια, θα βρεθεί στο στόχαστρο του μυστηριώδους, αποφασισμένου για όλα συλλέκτη Ιβάν Ιβάνοβιτς Σακχαρίν, όταν από καθαρή σύμπτωση θα πέσει στα χέρια του μια ρέπλικα του «Μονόκερου», ενός φημισμένου ιστιοφόρου του 17ου αιώνα. Εν αγνοία του Τεντέν, στα σπλάχνα της κρύβεται μια περγαμηνή, που αποτελεί το πρώτο από τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη του ανεκτίμητου θησαυρού του Κόκκινου Ράκαμ, ενός θρυλικού κουρσάρου που σκορπούσε τον τρόμο στην εποχή του. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο διαβολικός Σακχαρίν, ο οποίος θα επιχειρήσει να βγάλει από τη μέση τον Τεντέν, γεγονός που θα οδηγήσει τον τελευταίο σε μια ανεπανάληπτη όσο και ριψοκίνδυνη περιπλάνηση στα πέρατα του κόσμου, με μοναδική συντροφιά του τον θαλασσοδαρμένο φίλο του Καπετάνιο Χάντοκ και τον πιστό του σκύλο Μιλού, ένα πανέξυπνο λευκό φοξ τεριέ...

Φανταστείτε ό,τι διαβάσατε μόλις σκηνοθετημένο από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ στο πιο ευφάνταστο, δαιμόνιο και απολαυστικό animation της χρονιάς, κάτι ανάμεσα στους «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού» και στην ύστατη περιπέτεια που ο Σπίλμπεργκ περίμενε για να γυρίσει σε όλη τη ζωή του. Ολα αυτά και κάτι παραπάνω: τον απίστευτα γενναιόδωρο φόρο τιμής ενός μεγάλου δημιουργού στον Ερζέ, τον άνθρωπο που δημιούργησε τον Τεντέν, τον πιο ακούραστο δημοσιογράφο της ποπ κουλτούρας.

Η κυκλοφορία του «Οι Περιπέτειες του Τεντέν: Το Μυστικό του Μονόκερου» σε DVD και Blu-Ray (αλλά και Blu-Ray 3D), δεν θα μπορούσε φυσικά παρά να είναι ένα από τα γεγονότα της χρονιάς στο χώρο του Home Entertainment. Τριάντα λεπτά πρόσθετων παροχών στην έκδοση DVD και ενενήντα λεπτών στην εκδοχή Blu-Ray, ζωντανεύουν από την αρχή το μύθο της καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 2011.

Τέσσερις από εσάς θα κερδίσετε από ένα DVD της ταινίας και δύο από εσάς ένα Blu-Ray. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Τεντέν» και το ονοματεπώνυμο σας, αλλά και την επιλογή σας (DVD ή Blu-Ray). Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail.

tin

tin1

Κυκλοφορεί τώρα σε DVD & Blu-ray από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas

Διαβάστε περισσότερα για το «Οι Περιπέτειες του Τεντέν: Το Μυστικό του Μονόκερου»