Buzz

Και κάτι ακόμη για το «Magic in the Moonlight» του Γούντι Αλεν

στα 10

Καθώς η Sony Pictures Classics αγόρασε τα δικαιώματα της νέας του ταινίας, απόκαλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για την υπόθεση της καινούριας ταινίας του.

Και κάτι ακόμη για το «Magic in the Moonlight» του Γούντι Αλεν

Ξέραμε ήδη ότι έχει γυριστεί στην Νότια Γαλλία και στην Κυανή Ακτή.

Ξέραμε ότι διαδραματίζεται την εποχή του μεσοπολέμου και ότι το ύφος της θα ήταν ελαφρύ, καθώς έμοιαζε με μια πιο καθαρόαιμη κωμωδία (στη γουντιαλενική φλέβα πάντα) μετά την μάλλον πιο σκοτεινή «Θλιμμένη Τζάσμιν».

Γνωρίζαμε επίσης ότι ότι την παραγωγή υπογράφουν η Λέτι Αρονσον και ο Στίβεν Τενενμπάουμ, μόνιμοι συνεργάτες του Γούντι Αλεν και ότι πρωταγωνιστούν η Εμα Στόουν, ο Κόλιν Φερθ, η Μάρσια Γκέι Χάρντεν, η Κάθριν ΜακΚόρμακ, ο Πολ Ρίτερ και η Τζάκι Γουίβερ.

Οπως συνήθως συμβαίνει όμως με τις ταινίες του Γούντι όσο γυρίζονται (ή και για καιρό ακόμη), δεν ξέραμε τίποτα για την ιστορία και την πλοκή της.

Τώρα καθώς η Sony Pictures Classics ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων της ταινίας μας προσφέρει και μια πρώτη ιδέα για τα όσα θα δούμε σε μερικούς μήνες, μέσα από μια πρώτη λακωνική περιγραφή.

Που πάει ως εξής: «Το “Magic in the Moonlight” είναι μια ρομαντική κομεντί για έναν βρετανό που καλείται να βοηθήσει στην αποκάλυψη μιας πιθανής απάτης. Προσωπικά κι επαγγελματικά μπερδέματα ακολουθούν. Το φιλμ διαδραματίζεται στα νότια της Γαλλίας με φόντο μια σειρά από ακριβές βίλες, την Κυανή Ακτή, jazz κλαμπς κι άλλα μέρη της μόδας για τους πλούσιους ανθρώπους στην Jazz Age».

Ακούγεται πιο ελκυστικό και χαριτωμένο κι από ένα ποτήρι σαμπάνια και παρ΄ότι ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για την έξοδό του στις αίθουσες, μοιάζει πολύ πιθανό, να κάνει την πρώτη προβολή του σε λίγους μήνες στο φεστιβάλ των Καννών.

1

Διαβάστε ακόμη: