Buzz

Με τα νέα clips του «Jungle Book» δε θα μείνει μάτι στεγνό

στα 10

Αφότου μάς έδειξε πόσο πειστικά είναι τα ζώα της ζούγκλας με ανθρώπινη φωνή, τώρα το «Jungle Book» του Τζον Φαβρό και της Disney ενεργοποιεί τη συγκίνηση.

Με τα νέα clips του «Jungle Book» δε θα μείνει μάτι στεγνό

To «Jungle Book» του Τζον Φαβρό είναι ένα μόνο από τα δύο φιλμ που ετοιμάζονται για τις αίθουσες βασισμένα στο ομώνυμο classic του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ και μοιάζει να είναι αυτό που έρχεται να βάλει ακόμη ένα λιθαράκι στην (ομολογουμένως πετυχημένη) μανία της Disney να μετατρέψει όλα τα animation κλασικά της σε live-action ταινίες για τη νέα εποχή (βλ. «Cinderella», «Maleficent»), αλλά και να θυμίσει το μεγαλείο του μύθου του Μόγλη που μεγάλωσε γενιές και γενιές.

Δείτε ακόμη: «The Jungle Book». Κάθε ηθοποιός φωτογραφίζεται μαζί με το ψηφιακό του ζώο

Το εντυπωσιακό καστ της ταινίας δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο αφού ο Μπιλ Μάρεϊ δανείζει τη φωνή του στον Μπαλού και αντίστοιχα ο Ιντρις Ελμπα στον Σιρ Χαν, την ανθρωποφάγο τίγρη της Βεγγάλης, η Λουπίτα Νιόνγκ’ο στη Ράκσα, της μητέρας λύκαινας που μεγαλώνει τον Μόγλη σα λυκάκι της, η Σκάρλετ Τζοχάνσον στον Κάα, του πύθωνα που υπνωτίζει τα θύματά του πριν… τα κάνει μια μπουκιά, ο Μπεν Κίνγκσλεϊ στον μαύρο πάνθηρα Μπαγκίρα, ο Κρίστοφερ Γουόκεν στον πίθηκο Βασιλιά Λούι και ο Τζιανκάρλο Εσπόζιτο στον αρχηγό των Λύκων, Ακέλα.

Δείτε ακόμη: Το τρέιλερ του «The Jungle Book» είναι τόσο Disney που θα ήθελες να είσαι εσύ ο Μόγλης!

Το «The Jungle Book» του Τζον Φαβρό, για να μάς πείσει για το συναισθηματικό του βάθος, μόλις κυκλοφόρησε δυο clips που απλώς σε κάνουν να θέλεις να τρέξεις μέσα στην οθόνη και να πάρεις τον Μόγλη αγκαλιά! Στο πρώτο, το αγοράκι αναγκάζεται ν' αποχωριστεί τη μαμά-λύκαινα Ράκσα («θα είσαι δικός μου όπου κι αν βρεθείς») και στο δεύτερο ο Μόγλης μαθαίνει από τον Μπαλού τις αρετές της... σιέστας. Δείτε τα παρακάτω περιμένοντας την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, στις 21 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη: