Buzz

Πρώτο τρέιλερ για την «Julieta» του Πέδρο Αλμοδοβάρ

στα 10

Ομορφο, ατμοσφαιρικό, συγκινητικό, το teaser του «Julieta» αφήνει υποσχέσεις.

Πρώτο τρέιλερ για την «Julieta» του Πέδρο Αλμοδοβάρ

Μια γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της και της συστήνει την κόρη της, της οποιας την ύπαρξη αγνοούσε, σε κάτι που μοιάζει με όνειρο, στο πρώτο teaser της ταινίας για την οποία δεν ξέρουμε πολλά πέρα από το ότι ανυπομονούμε να την δούμε όπως και κάθε νέο φιλμ του Ισπανού σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με την πρώτη περιγραφή της ταινίας όταν ακόμη ονομαζόταν «Silencio», το «Julieta» «μιλάει για την αναπόφευκτη μοίρα, το ενοχικό σύνδρομο, το αδιευκρίνιστο μυστήριο που μας κάνει να εγκαταλείπουμε αυτούς που αγαπάμε, βγάζοντας τους από τη ζωή μας σαν να μην σήμαιναν ποτέ τίποτα για εμάς. Και τι πόνο προκαλεί αυτή η εγκατάλειψη στο θύμα. Μόνο ένα θαύμα θα σώσει τη Τζουλιέτα. Αλλά τα θαύματα συμβαίνουν μόνο μερικές φορές».

Διαβάστε ακόμη: Με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ και τα κορίτσια του στα γυρίσματα του «Silencio»

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα εντυπωσιακό γυναικείο καστ, με την Εμα Σουάρεζ και την Αριάντνα Ουγκάρτε να υποδύονται την Τζουλιέτα σε διαφορετικές ηλικίες, αλλά και τις Ινμα Κουέστα, Ναταλία Πόζο, Πιλάρ Κάστρο, Μπλάνκα Πέρες και φυσικά η Ρόσι Ντε Πάλμα. Κι επειδή το φιλμ δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση, Ο Ντάριο Γκραντινέτι ο Ντανιέλ Γκράο κι ο Χοακίν Νοτάριο, κρατούν επίσης μερικούς από τους βασικούς ρόλους.

H ταινία βγαίνει στις αίθουσες της Ισπανίας τον ερχόμενο Μάρτιο, οπότε αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η «Julieta» θα μπορούσε να είναι μια από τις ταινίες που θα δούμε τον Μάιο στις Κάννες.

Δείτε πιο κάτω το πρώτο τρέιλερ.


Δείτε ακόμη:

julieta poster 607